Ett litet tips!

Publicerat: 2012-09-26 Kl: 12:53:00 | I kategori: Allmänt |








När Alva låg på sjukhuset igår så lovade vi henne att hon skulle få köpa en ny film och en leksak så fort hon började känna sig bättre
, det blev en del mutor i desperat försök att få henne att gå med på att sitta still vid blodprov och liknande, allt för att försöka få henne att känna sig gladare. Men hennes minne är det inget fel på så hon minns exakt att vi lovat glass varje dag eller vad vi nu råkade säga i stundens hetta.

Jag tror att shopping nog fungerar lite avstressande för mig för igår kväll innan jag skulle sova så såg jag någon på facebook som tipsade om en deal på Groupon, jag har sett en massa såna förut men aldrig beställt något själv. Nu tyckte jag dock att den var så himla bra, så jag klickade hem en jag med så att Alvas leksak och film blir lite billigare..

Man fick ett presentkort på Lekmer.se värde 500 kr, men man betalade bara 250 kr. Hade man kunnat beställa fler än en per person så hade jag gärna gjort det, det är ju perfekt att köpa julklappar för halva priset! De har dessutom börjat få in så himla många fina märken, både Blafre design, Färg & Form och Småfolk går att köpa på Lekmer. När jag beställde igår kväll tyckte jag att det stod att dealen endast gällde fram till midnatt igår, men idag när jag gick in så verkar det gälla fortfarande så jag tipsar vidare till er som också är sugna. Klicka här för att komma till dealen (via mig)!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0