Nya kläder till dockorna

Publicerat: 2012-10-31 Kl: 20:31:37 | I kategori: Barnprylar |





Alva är ju inne i en riktigt leka med dockor-period, och för ett tag sedan fick hon lite fina dockkläder av sin mormor! På vanliga leksaksaffärer är ju dockkläder så himla dyra tycker jag men de här är hemmasydda, inte av mormorn dock utan hon hade köpt dem av någon som syr egna dockkläder. Kläderna med moln var min favorit såklart, men Alva gillar allihopa då hon tycker att det är kul att byta kläder över huvud taget! Fast oftast har dockorna inga kläder alls eftersom Alva hela tiden ska byta blöja på dem haha..





Jag har redan börjat fundera på vad vi ska köpa till Alva i julklapp och det är säkert fler än jag som sitter och funderar så det kommer att bli en del juklappstips framöver och fram till jul! Dessa hemmasydda dockkläder går att köpa liknande på tradera har jag sett i massor av fina tyger och mönster, så det får väl räknas som ett julklappstips kanske!

Vad roligt förresten att så många redan gillat Elina studio på facebook, jättekul att se ♥




Kommentarer
Postat av: Julia

Här har vi också börjat fundera på julklappar! Ska nog försöka önska lite nöjen till äldsta dottern (bad/bio/lekland) för saker har vi allt för mycket av :) Sen klurar jag lite på sånt man kan göra själv och ge bort.. och då är väl dockkläder en bra sak =)

Svar: Ja upplevelser är ju jättebra julklappar så räcker de hela året sen :) Ofta blir det ju så mycket leksaker ändå och det får inte plats hur mycket som helst i ett litet rum tyvärr ;)
Elin

2012-10-31 @ 21:27:43
URL: http://www.juliasinspiration.blogg.se
Postat av: Gabbi

Så söt header du har! :)

2012-10-31 @ 21:45:46
URL: http://therescue.webblogg.se/
Postat av: Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Dockkläder kan man ju köpa även på klädbytardagar, de allra minsta storlekarna brukar vara perfekta som det och då kostar de bara någon 10 styck, perfekt :-)

Svar: Men vad smart att köpa de minsta storlekarna på barnkläder, har jag inte tänkt på! Nu är Alvas docka rätt liten men sen när hon får en lite störrre typ skrållan så blir det ju perfekt :)
Elin

2012-10-31 @ 22:03:27
URL: http://lottizdays.blogg.se
Postat av: Gittan

undrar lite vart du hittat mönstrerna till dockkläderna?

Svar: Hej! Jag har inte sytt dockkläderna själv tyvärr så jag har inget mönster till dem. Men det går säkert att hitta hos webshopar som säljer mönster och tyger! mvh Elin
Elin

2012-11-01 @ 19:30:57
URL: http://skruttanojag.blogg.se
Postat av: Emily

Superfina dockkläder. :)
Min dotter använder sig av gamla dockkläder som min mormor stickade till mina dockor när jag var liten. Hon tycker med det är superkul :)

2012-11-02 @ 14:14:43
URL: http://positiivaarne.blogg.se
Postat av: Lucy Ewelyn ♥

Upptäckte din blogg häromveckan. Den är lite faaarlig, som goooodis! Älskar den! Var tvungen att lämna en rad nu när jag hinner kika lite mer :)

Svar: Tack snälla, vad glad jag blir :) Att bli jämförd med godis tar jag som en stor komplimang, finns det nåt bättre ;)
Elin

2012-11-06 @ 14:47:12
URL: http://lucy-ewelyn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0