Få 20 % rabatt på ett helt köp av mina grafiska tryck till barnrummet!

Publicerat: 2012-09-02 Kl: 11:23:43 | I kategori: Allmänt |







Det var meningen att jag skulle erbjuda billigare priser på mina barntavlor fram till den sista augusti, men jag har bestämt mig för att fortsätta med priserbjudandet ett tag till. Som jag skrev tidigare så kommer jag att ändra några av motivet lite grann, och därför vill jag sälja bort det mesta av lagret jag har hemma innan jag gör en till beställning hos tryckeriet på den nya färgställningarna. Jag ska snart beställa hem mina två nya motiv, rådjuret och ugglor på gren och då hade jag tänkt att beställa gamla motiven också samtidigt men med några förändringar.

Det som kommer att vara skillnad är att alla färger i rävmotivet kommer att ha en regnbåge, så ni som vill ha utan får passa på nu!
 
Jag kommer även att minska ner antalet färgställningar på elefant och apmotiven så att det finns tre av varje istället för fem färger som det finns nu. Jag har nästa bara sålt av de mer färgglada färgerna och därför kommer troligtvis rosa och blå försvinna, alternativt att jag slår ihop den färgglada med respektive färg. Men jag känner att det blir lite mycket att ha så många färger, beställer jag hem 50 ex av varje så blir det ju ändå 500 ex bara av elefanterna och aporna.




* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Jag har även ytterligare ett erbjudande, skriv ett blogginlägg och tipsa om mina motiv till barnrummet och få ytterligare 20 % rabatt på ett helt köp!

Låna isåfall bilden ovan (eller valfria bilder från bloggen som visar mina tryck) och länka till min blogg i inlägget. Maila sen länken samtidigt som din beställning så drar jag av 20 % rabatt. Det innebär att A4 då endast kostar 120 kr, samt att 30x40 cm kostar 156 kr!
Gäller tillsvidare tills lagret minskat lite grann.


 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
 


Ni som inte vill beställa men ändå vill hjälpa till att tipsa om rabatten får såklart mer än gärna låna bilden och tipsa om i era bloggar ändå, jag är bara tacksam för all reklam jag kan få  ♥




Kommentarer
Postat av: Sandra

Åh jag ser fram emot ditt nya tryck med ugglorna:) Har redan köpt ett tryck från dig med aporna och den är så fin!! Väntar med spänning;)

2012-09-02 @ 21:55:42
Postat av: AnnaMalin

Tipsade om dig i bloggen, du är värd all uppmärksamhet du kan få! Hoppas ni har en fin kväll! Kram :-)

2012-09-03 @ 18:15:36
URL: http://annamalinsrum.blogg.se
Postat av: Margona Strömberg

Hej :)
Jag lånade denna bild som en reklamlogga för ditt företag inne hos mig :) Hoppas det är ok...

Mvh Maggi

Svar: Men tack snälla vad glad jag blir, självklart får du det :) Jag är tacksam för all hjälp jag kan få! Hoppas att du blev nöjd med trycken också :) kram
Elin

Postat av: Linnéa

Hej! Jag skulle gärna vilja beställa en tavla om de finns kvar! Önskar den med elefanterna, gul bakgrund.
Hör av dig om den finns kvar så gör jag ett fint inlägg om dig också ;)
Tack för all härlig inspiration! :)
/Linnéa

2012-09-26 @ 21:15:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0