Råkade visst klicka hem..

Publicerat: 2012-09-11 Kl: 21:00:52 | I kategori: Barnkläder |




Bilderna är lånade från Pleasemum.se  (t-shirtsen) och smatting.se (klänningarna). Jag har alltså inte shoppat allt det här utan det är bara lite tips på fina plagg..



Jag har ju ett traderakonto som jag endast använder när jag säljer och köper barnkläder, men efter den här veckans shopping så är det nog dags för mig att sälja av lite grann för kontot börjar verkligen sina. Först och främst är det ju alla vinterkläder som måste köpas vilket inte är det billigaste, men jag började spana på tradera efter en extraoverall redan för någon månad sedan och lyckads hitta för vad jag tycker var ett bra pris. En overall från Molo för under femhundringen (nypris 1399 tror jag) samt en vinterjacka från Molo för just över trehundra. Höstskor hittade jag på rea på Skocentrum här i stan för 150 kronor, jättefina varmfodrade stövlar i samma märke som Alva hade förra året så jag vet att de sitter bra på foten. 

Men sen var det ju det där med all onödig shopping som jag inte kan låta bli när det är extra billigt.. Det jag tycker att jag själv är tillåten att köpa utan dåligt samvete är kortärmade klänningar till nästa sommar eftersom jag knappt köpte en enda i år, Alva kunde ha nästan alla från förra sommaren, men nu är det dags att rensa bort nästan allihopa.

Men gud vad jag svamlar. Det jag tänkte göra i det här inlägget var att dela med mig av några bra shoppingtips! Mest på vår och sommarkollektionen, men det finns ju långärmade tröjor också även om jag bara köpte kortärmat. 


* Småtting stänger ner butiken och har utförsäljning! Just nu är det 20% på reapriserna så det blev bland annat två klänningar till Alva därifrån. Man måste ha en rabattkod men den finns på deras facebooksida.

* Kompani Knut har 100 kr rabatt om man anmäler sig till deras nyhetsbrev. Här beställde jag en hjälmmössa från Geggamoja, det är den överlägset bästa mössa Alva har haft men nu börjar hennes bli för liten.

* Please mum har 15 % på allt höstnytt från Småfolk, men det är även 40% på Småfolks sommarkollektion och jag tyckte att det fanns väldigt mycket fint kvar om man jämför med många andra webshopar! Här blev det några t-shirts..


Det värsta (för plånboken alltså, för mig är det tvärtom det bästa!!) är att när jag lagt in alla beställningar och fått lite ångest över att tradera/barnklädesshoppingkontot började ta slut ringde min fina mamma  och sa att hon hittat billiga biljetter till en weekend i Stockholm!! Ni som följer mig kanske minns att vi var tvungna att avboka den i våras då Alva fick magsjuka och mamma blev sjuk, men nu ska vi väl förhoppingsvis komma iväg! Två dagar av shopping, god mat, hotellfrukost och allmänt mys. Helt underbart.




.. Och här får ni ju gärna tipsa om bra affärer som säljer fina barnprylar och barnkläder från surprise surprise.. Småfolk? Vi ska bo vid Drottninggatan och kommer bara att promenera, så inte allt för många kilometer bort haha..





Kommentarer
Postat av: Sanna

Åh vad mycket fina kläder. :)

2012-09-12 @ 08:53:52
URL: http://livetssmabestyr.blogspot.com
Postat av: Sandra - mamma till Molly

Inte bra med alla dessa rabatter, blir jobbigt för plånboken! :P

2012-09-12 @ 09:41:35
URL: http://surrovich.blogg.se
Postat av: En ovanligt bra mammablogg

Jag slängde mig på och beställde såfort jag fick mailet från Småtting om rean, haha. Hann få tag på så mycket fint till båda barnen, både Katvig, ESL och Småfolk. Till typ samma pris som om jag skulle köpt det hos kedjorna. Då blir jag nöjd! Men jag hoppade att köpa klänningarna för nästa sommar kändes så långt bort, nu ångrar jag mig! Så behöver du sälja av i strl 98/104 så vet du att jag finns :)

Vet du, Småfolk i butik här i Sthlm är jag osäker på faktiskt. Jag tror att det största utbudet är på nätet. Jag har en rabattkod hos babyshop på 15% som jag fick i en goodiebag som du kan få om du hittar nått därinne. Dem har väl en massa Småfolk nu tror jag. Säg bara till så mailar jag över koden.

Men jag har en hel lista på andra trevliga butiker som jag inte tycker du ska missa när ni kommer...

2012-09-12 @ 12:51:20
URL: http://www.minbebis.com/blogg/lindaochtyra
Postat av: Alfva - nu med Barnprylsbloggen

Jag snöar alltid in på Småfolks kläder, sen slutar det med att jag inte köper och ångrar mig ALLTID i efterhand. Liksom Linda är jag tyvärr osäker på butiker runt City med det utbudet, men det finns gott om andra pärlor! :)

2012-09-13 @ 11:51:28
URL: http://blogg.loppi.se/barnprylsbloggen
Postat av: Sara

Håller med dig om vinterkläderna. Jisses så dyrt det är. Och urplockat blir det galet snabbt. Jag köper för det mesta i September redan, då kan man välja vilka färger och storlekar man vill ha. Köper man senare får man liksom ta det som blir över.

2012-09-13 @ 18:12:24
URL: http://mammasfoto.blogg.se
Postat av: Iréne

Ååå va inne och tittade på Ellos. Såg att dom börjat sälj tapeter. Hittade en tapet med Ugglor och tänkte direkt på dig när jag såg dom.

Här är länken om du vill se dom. Hade jag inte redan beställt till sonen hade jag köpt dessa =)

http://www.ellos.se/ferm-living/fermliving-tapet/386334?N=1z13wxwZ1z141ll&Ns=RankValue6|1&Nao=191

Svar: Vad kul att du tänkte på mig ;) De är supefina, jag har faktiskt redan en provbit hemma av just den tapeten som jag tänkte använda mig av i nåt pyssel nån gång! Men vad bra att de börjar säljas på ellos! De har ju ofta bra rabatter så vill man köpa så kan man säkert få det billigare där!
Elin

2012-09-13 @ 18:50:33
URL: http://irresvarld.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0