Paket med fint innehåll!

Publicerat: 2012-10-27 Kl: 17:23:00 | I kategori: Inredning |





På tal om att jag nyligen skrev att jag gillar webshopar som lägger ner lite extra på fin paketering, jag fick hem ett paket jag beställt från Mokkasin tidigare i veckan, och oj så fint det var. Nästan så att jag inte ville öppna upp förpackningarna. Prickigt silkespapper och fina snören, och för att inte tala om hur fina saker jag beställt hehe..





Miniprints från Mini Empire, så himla fina motiv som jag väntat på att få beställa då de varit slut i webshopen ett tag! Ni som följer mig på instagram (elinochalva) har redan sett att jag börjat sätta upp bilder med washitejp i datarummet, och det är alltså där dessa fina motiv ska sitta! De var inte lika små som vanliga vykort utan A5, så de passar även i en liten ram tycker jag. Himla fina hur som helst.





Lite mer washitejp, är redan beroende. Sen så fick dessa söta vykort från Fine little day också följa med i beställningen, de ska också sitta uppe på väggen i datarummet!

Annars har det varit en bra helg hittills, igår kväll käkade jag middag med mina tjejkompisar, och det var inte vilken middag som helst. Jag har ju sån tur att jag har kompisar som gillar och är riktigt duktiga på att laga mat till skillnad från mig själv, och det var min kompis Lisa som handlat menyn och stod för matlagningen. Till förrätt blev det musslor (som jag kallade ostron hela tiden haha, tog ett tag innan jag fattade skillnaden..) med parmachips, och till varmrätt lammracks, jordärtskocksmos och rödvinssås. Mmmm säger jag bara. Första gången jag åt musslor men det var godare än jag trodde! Himla mysig kväll iallafall så tack tjejer ♥

Idag har vi strosat runt på stan, äntligen hittat en vinterjacka till mig själv, käkat lite morotskaka och shoppat julklappspapper på Lagerhaus. Lika bra att vara i tid! Ikväll blir det bara myskväll, hoppas att ni andra har en bra helg!






Kommentarer
Postat av: Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Spännande med datorväggen. Hoppas du visar en bild sen när den är klar :-)

2012-10-27 @ 18:30:28
URL: http://lottizdays.blogg.se
Postat av: AnnaMalin

Ååh jag är likadan, uppskattar verkligen fin paketering :-)
Trevlig middag du var på! Tjöt med tjejkompisarna över en god middag slår aldrig fel :-) Har faktiskt inte heller ätit musslor (inte vågat...) men någon gång borde väl vara den första.

Hoppas du har en fortsatt bra helg! Kramar!

2012-10-27 @ 23:03:06
URL: http://annamalinsrum.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0