Ugglorna på väggen..

Publicerat: 2012-03-02 Kl: 22:26:00 | I kategori: Hemma hos oss - Alvas rum NYA LÄGENHETEN |





Tusen tusen tack för alla kommentarer jag fick i förra inlägget, ni är verkligen så himla gulliga och gör mig så glad ♥ Det var jättekul att läsa att så många ändå gillar handritade bilder, det blir väl lätt så att man snöar in på det man själv gillar bäst vilket i mitt fall då är den grafiska stilen. Men nu känns det helt rätt att göra både och, alltså både handritad och grafisk, och superkul känns det också då jag ju alltid har älskat att rita för hand medans det här datorritande är helt nytt för mig! Jag önskar bara att dygnet hade mer timmar för jag har hur många idéer som helst som snurrar runt i huvudet, jag sitter och ritar i fantasin typ varje sekund jag får över haha..

Ikväll har vi varit hos mina föräldrar där vi firat Alvas bästa morfar och min pappa som fyller 65 år idag! Ja ännu ett kalas alltså, och två till blir det den närmaste tiden då både min bror och Andreas fyller år. Alva är då överlycklig över all tårta och hjälper gärna till att öppna (läs slita och inte låta någon annan röra) alla paket. Efter att hon öppnat alla morfars paket sa hon glatt "Alva fyller år idag". Gulllungen. 






Men innan allt firande hann jag testa att hänga upp ugglorna på väggen i Alvas rum. De ska absolut inte hänga där egentligen, men det kan vara ganska bra att se dem upphängda för att se hur storleken och färgerna på ugglorna funkar tillsammans. De två små uggletavlorna som hängde där innan kändes så fjuttiga mot den stora vita väggen, så jag funderar på vad som ska få hänga där istället, vi får se om det dyker upp någon annan hemmagjord där lite senare!




De är lite svåra att fånga på bild eftersom glaset i ramen speglar sig, men det är mycket färgstarkare i verkligenheten som tur är!



Trevlig helg på er alla! Själv jobbar jag hela helgen tyvärr, men jag har varit ledig i flera helger i rad för första gången typ nånsin så jag ska väl inte klaga!



Kommentarer
Postat av: Linda

Mysigt rum hon har! Jag har precis visat bilder från Lillys rum hos mig, vi har också hängt upp tavlor. Men tavlor som är sådär 35 år gamla :)

Kram Linda

2012-03-02 @ 22:47:14
URL: http://alltochelleringet.blogspot.com
Postat av: Jenny

Vad fint det blev med tavlan!

2012-03-03 @ 08:04:56
URL: http://mandisochjag.blogg.se/
Postat av: Marie

Suuuperfint rum men den suuuuperfina tavlan!!! Du ger mig så mycket inspiration =))!!



Jag tror att om man kollar in min lilla Ebbas rum så kan man se många likheter med Alvas rum!



Dessutom älskar jag de gula kuddarna i er soffa! VILL ha!!



Ha en mysig helg!



Kram Marie

2012-03-03 @ 09:23:00
Postat av: Emma - Mamma till Viggo & Melker.

Jättefint!! :)

2012-03-03 @ 09:38:35
URL: http://emmashjartan.se
Postat av: Tävling på Babydjungeln - Jeanette

åh vill också ha sådan ett rum!!! Så må min dottor och jag slås om det ;)

2012-03-03 @ 20:56:08
URL: http://www.babydjungeln.se
Postat av: Moa

Tavlan blev superfin på plats! Hälsa å gratta A!

2012-03-04 @ 00:01:07
Postat av: Emma

Tavlan är jättefin. Min son sitter i mitt knä just nu och när han såg tavlan sa han "Jag vill ha en sån bild", bra betyg!

2012-03-04 @ 18:27:02
URL: http://www.emmut.se
Postat av: guldmulten

Tavlan är sååå fin!!

Ja hela rummet också för den delen :)

2012-03-04 @ 20:25:36
URL: http://guldmulten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0