Nytt tryck på gång - små apor!

Publicerat: 2012-06-14 Kl: 22:37:00 | I kategori: Teckningar & Illustrationer |





Jag började att rita på ett motiv som ska matcha elefanterna i samma färger och mönster, och resultatet blev dessa apor med ballonger i samma mönster som vimplarna på elefantmotivet. Nu när jag laddar upp dem på bloggen i jpeg-format så ser jag att de blev väldigt gryniga och inte stämmer i färgerna riktigt, för i Illustrator är färgerna mycket klarare, den gula är mer ljus citrongul i verkligheten.

Egentligen hade jag inte tänkt visa dem än då jag inte blev helt nöjd, men jag vet att många tycker att det är kul att se vad jag ritar så jag lägger upp dem ändå fast de inte är helt hundra. Jag tror att anledningen till att jag tvekar är att jag gillar att ha fler detaljer på mina bilder, och denna blev väldigt enkel som ni ser. Kanske att jag förminskar själva aporna och ballongerna lite grann och lägger till några trädtoppar eller liknande längst ner i bilden, jag får se sen hur det blir.

Men det kan ju vara bra att ha något enkelt motiv också, för de andra motiven jag sitter och ritar är mycket mer detaljrika, till exempel  djungeln som jag till och med har pausat med i Illustrator för jag blev så less haha, men det tar ju lite längre tid att rita ett sånt motiv än till exempel aporna ovan,  och jag vill verkligen vara helt nöjd innan jag trycker upp till försäljning. Det blir lite blandat helt enkelt, både enkla och detaljrika motiv för om jag ska sitta i tre månader med varenda bild blir jag ju aldrig klar med nåt!





Jag är lite osäker på färgerna nu också för det känns lite fel att ha två rosa som är ganska lika varandra. Men jag kanske behåller båda rosa och lägger till en med lite starkare färger som rött, grönt och blått, kanske med grön eller blå bakgrund.




Här ser man hur aporna och elefanterna matchar varandra, och fler tryck kommer i samma serie är det tänkt. Det skulle egentligen bara vara cirkusmotiv i just denna serie även om aporna inte längre känns så mycket cikus..

Jag hade tänkt mig ungefär fem-sex olika motiv inom samma serie så att man ska kunna matcha med varandra, och för er som är nyfikna så är de olika serierna som jag sitter och ritar på just nu "Cirkus", "Skogens djur" , "Djungeln" och så lite olika motiv med ugglor.. Såklart!

Kommentarer
Postat av: Trivsamma förändringar

De är otroligt fina, tror de kommer bli oerhört populära!

Kul att du kommit igång så bra!

2012-06-15 @ 07:20:41
URL: http://trivsammaforandringar.blogspot.com
Postat av: Lina- mamma till Gustav

Superfin även denna :) och jag tror att det är bra med lite "enklare" också, både för dig och för köparna. Speciellt om man vill köpa några stycken så kan det ju va fint att ha någon med mycket detaljer och någon med få :) hoppas du får en skön fredag! kram

2012-06-15 @ 07:39:12
URL: http://vardagslivochbarn.blogspot.com
Postat av: guldmulten

Jättefina apor!!!

2012-06-15 @ 07:52:51
URL: http://guldmulten.blogg.se/
Postat av: ♥ En pojkmammas vardag ♥ Livet på torpet

du är ju jätte duktig! och när kan man köpa dina fina tryck? :)

Kram

2012-06-15 @ 08:46:47
URL: http://www.elinteg.se
Postat av: Melanie

dom är ju jättefina, gud vad du är duktig!

2012-06-15 @ 10:30:02
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/
Postat av: Linnea

Gud vad duktig du är! Jätte fina tavlor! :)

2012-06-15 @ 11:24:17
URL: http://watchandread.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jättefina tavlor:) En sån skulle jag vilja beställa!! Min lilla flicka gillar apor så en sån tavla hade passat bra i hennes rum:)

2012-06-15 @ 22:07:59
Postat av: emma, mamma till julia (foto och inredning)

superfint!! du är så duktig :D kramis!

2012-06-16 @ 09:50:57
URL: http://emmzien.blogg.se/
Postat av: Fru Silver

Åh, bilden på aporna är verkligen jättefin! Jag gillar färgkombinationen på den gula! :) Vad duktig du är!

2012-06-23 @ 16:45:10
URL: http://frusilver.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0