En liten sneakpeak..

Publicerat: 2012-06-17 Kl: 21:30:52 | I kategori: Teckningar & Illustrationer |Nu kommer det nog att vara många inlägg om mitt företag och mina tryck till barnrummet som jag snart är igång med att sälja, men det känns så kul att det äntligen går framåt och att jag snart kommer att kunna börja sälja på riktigt! För er som undrar så ska jag hämta ut mina provtryck på tisdag, och om jag blir nöjd så kommer jag lägga en beställning på alla tryck och färger som är helt klara. Blir jag inte nöjd så måste jag leta vidare efter ett annat tryckeri, och då dröjer det några veckor till innan man kan beställa.
Det blir väldigt dålig kvalitet när man sparar ner bilden till bloggen, den är finare i verkligheten!


Jag är nästan helt klar nu med ett tredje tryck, nämligen den här lilla räven ovan! Men jag kan bara inte bestämma mig för om jag ska ha en regnbåge eller inte, och så är jag lite osäker på vilka färger den ska finnas i. Jag tänkte mig en rosa, en blå och en gul, men sen vilka färger blommorna ska vara har jag inte helt hundra bestämt än..

Så ni som vill får jättegärna lämna en liten kommentar om ni föredrar den vänstra med regnbåge eller den högra utan (ignorera att det är olika färger..) eller om ni har några önskemål om färger, och jag förstår såklart att det är svårt att se när bilden är så liten. Jag var helt hundra på att jag ville ha med en regnbåge eftersom min originalillustration på räven med tuschpennor ser ut så, men nu känns det lite väl plottrigt. Gud vad svårt det här är, jag skulle vilja göra typ fem olika alternativ av samma motiv haha..


.. Och bara för att jag inte kan bestämma mig med mina andra två tryck heller så gjorde jag en femte färgställning av elefanterna och aporna. Lite mer färgglatt än de andra!.. Som sagt, ignorera att kvaliten och färgerna ser kassa ut..


Trackback
RSS 2.0