Påminnelse om att tävla!

Publicerat: 2012-07-15 Kl: 14:59:16 | I kategori: Allmänt |





Ikväll avslutas tävlingen i samarbete med Lilla tussilago där du kan vinna en mjukisuggla samt en väska med ugglemotiv, så in och tävla här om du inte gjort det!


Annars tar vi det väldigt lugnt här hemma idag, trots en lång sovmorgon så är jag inte van att vara ute halva natten längre även om det var en himla kul kväll igår! Men några partybilder blir det inte här i bloggen känner jag, den kommer ju att förknippas med mitt företag sen. Alva har såklart haft jättekul hos farmor och farfar som hon sov hos inatt, det är verkligen skönt att hon älskar att vara hos både dem och mormor och morfar.

Nu ska jag skriva färdigt packningslistan och kanske börja packa lite smått, på tisdag åker vi på semester några dagar till huvudstaden! Skansen, Gröna Lund och Junibacken hade vi tänkte hinna med, de vanliga turistställena alltså.. Men har ni några andra bra tips så får ni gärna lämna en kommentar, vi ska bo på Söder!






Kommentarer
Postat av: Kikki

Vi ska på Skansen imorrn och på Gröna Lund på torsdag. Junibacken är fantastiskt. Vi gillar även tekniska muséet och så finns det en del del roliga lekparker. Alfons har utställning på Stadsmuséet på Slussen som vi inte hunnit besöka ännu också. Finns massor!

2012-07-15 @ 15:50:41
URL: http://minbubba.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0