Färgglada tryck hemma hos Alva!

Publicerat: 2012-07-27 Kl: 20:09:38 | I kategori: Inredning -Barnrum |





Tack snälla alla ni som lämnat så snälla peppande kommentarer angående mitt förra inlägg där jag lade ut mina tryck till försäljning, jättekul med sån positiv respons! Jag var lite nervös att ingen alls ville köpa, men bara efter en stund rullade det in några beställningar, superkul och hoppas att ni alla som köper blir nöjda!





Jag har ramat in två motiv på Alvas tavellister och såhär ser dem ut hemma hos oss, dessa är i A4-format. Det är även den här färgställningen som jag har sålt flest exemplar av, jättekul!




Det var lite svårt att fota trycken då mitt objektiv har blivit så himla konstigt, jag får ljusa upp alla bilder trots att jag använder extern blixt så de är inte fullt så ljusa som det ser ut på bilden ovan!


Från och med nu så har jag även en länk i vänstermenyn i bloggen där man kan trycka och komma direkt till köp-inlägget så slipper man leta bak i arkivet sen om man vill handla!






Kommentarer
Postat av: En pojkmammas vardag - Livet på torpet

Kul att du fått sälja! Har lagt in en länk i min meny också till inlägget. Tycker att det är så kul att du startat igång :)
Kram

2012-07-27 @ 20:32:40
URL: http://www.elinteg.se
Postat av: Annelie

Åh så fint du har och vilka härliga ideer. Älskar verkligen tygbokstäverna som bildar ALVA på den här bilden. Mycket sött! Roligt att du fått börja sälja lite av dina alster. Lycka till! Ha en bra kväll!
//Annelie

2012-07-28 @ 21:31:29
URL: http://roadracingprinsessan.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0