Länge sen sist..

Publicerat: 2012-01-12 Kl: 21:48:00 | I kategori: Shoppat till Alva |





Det är nog bara jag själv som tänkt på att det var ovanligt länge sedan (för att vara mig) sedan jag visade något jag shoppat till Alva. Jag har verkligen försökt att minska shoppingen de senaste månaderna genom att tänka efter ifall hon behöver ett visst plagg innan jag köper, och alltid är ju svaret nej eftersom hennes garderob knappt går att stänga, men ett och annat plagg slinker hem ändå när jag hittar något billigt och fint. Jag har haft stenkoll på hur mycket pengar jag lägger ut för att det inte ska mer än max några hundra, och i november blev det några stycken tröjor från Småfolk från facebookgrupperna jag skrev om förut, och i december så blev det "endast" dessa klänningar och tights ovan.

De fina velourklänningarna kommer från H&M och kostade 79.50 kr styck vilken kändes som ett himla bra pris, perfekta till tights nu när det är lite kallare och den svarta finns till och med på rea nu för en femtiolapp. De kommer från babyavdelningen och finns bara till 86, men de passar på Alva som även har 92.  Först köpte jag den lila, och innan månaden var slut hade jag visst kommit hem med alla färger som finns.. Men så har de blivit välanvända här hemma också! Tightsen köpte jag på Lindex rea för en femtiolapp styck för att matcha klänningarna, de är båda i storlek 98 vilket jag trodde var för stort, men de funkar bra ändå och verkar rätt smala i modellen.




Jag har lite dille på att matcha överdel och underdel även om det inte spelar någon roll egentligen, men alla dillen jag har när det gäller kläder skyller jag såklart på jobbet!



Nej nu ljög jag ju faktiskt, jag köpte även världens finaste klänning från Hjärtat mitt under december då de hade sin adventskalender med erbjudanden varje dag, den ska Alva få i tvåårspresent nästa vecka så jag visar den sen! Tänkt att hon snart fyller två år vår stora fina tjej!



Kommentarer
Postat av: Mathilda

Har en liten tjej på 6 månader och vi har också kört på dessa gosiga klänningar! Fina och sköna!

2012-01-12 @ 22:04:20
Postat av: Dessi at [Home and desire]

Jag har också dille på att matcha... Blir tokig om det inte blir rätt, haha!



Kram!

2012-01-12 @ 22:57:17
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com
Postat av: Linda

Vad mysiga klänningarna ser ut! Härliga färger också. Kram Linda

2012-01-12 @ 23:02:37
URL: http://alltochelleringet.blogspot.com
Postat av: kela

jag måste också matcha....och jag jobbar inte med det ;-) haha....superbra tips förresten! Jag har byxorna men vet inte vad jag ska ha för topp till, så nu måste jag nog in på h&m och köpa lite klänningar tror jag ;-) haha



kram kram

2012-01-13 @ 14:07:37
URL: http://www.kelascrappar.blogspot.com/
Postat av: Caroline

De ser verkligen mysiga ut! Jag gillar också när det matchar men köper alltid på konstiga grejer så de blir svårmatchade. Eller så hittar jag helt enkelt inte rätt grejer! ;)



Kram

2012-01-13 @ 17:01:03
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com
Postat av: boosse

Mysiga klänningar! men de möntrade tightsen från lindex, har du tvättat dem än? efter 2 tvättar ar våra så fula att de inte går att använda :(

älskar att matcha jag med men ändå så brukar det bli att jag köper plagg bara för att de är så fina och sedan har vi inget att ha till. så typiskt mig!

2012-01-14 @ 11:57:11
URL: http://boosses.blogg.se/
Postat av: Bettan

Mysiga kläder till ett ba pris.



Kram

2012-01-14 @ 20:50:30
URL: http://haradso.blogspot.com
Postat av: Jessica A

Fina kläder, jag vill gärna oxå matcha men ibland är det svårt om man inte köper både över- och underdel samtidigt. Ofta blir det ju nyansskillnader - som om det egentligen spelar roll?!

kram j.

2012-01-15 @ 12:30:09
URL: http://sturegatan3.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0