Lite gult i vår!

Publicerat: 2012-02-19 Kl: 08:58:00 | I kategori: Inredning |




Lite gula detaljer! Alla bilder lånade från Village.se



När det kommer till inredning tycker jag att det är superkul och jag följer gärna trender, men det tar oftast ett tag för mig att vänja mig vid nya saker så ofta hänger jag på en ny trend när den nästan är över. Sen behöver jag inte köpa dyra och trendiga märken, utan det får gärna vara billigt så länge jag tycker det är fint!

Men en trend som inte ens jag har missat i vår är att det är gult som gäller, och från att bara kunna tänka mig något gult till påsk så tycker jag nu helt plötsligt att det är supersnyggt! Helst önskar jag att jag var så modig som en av mina favoritbloggare Dessi - Home and desire, titta bara på hur snyggt det blev hemma hos dem med den gula hyllan från Ikea! Men jag nöjer mig med att inspireras av såna hem, hos oss kommer det bara att få flytta in lite gula tyger för att förändra lite grann och jag har bestämt mig för dessa kuddar från Village med gula detaljer, så fina och passar perfekt hemma hos oss med allt det vita och svarta!


Sen att kuddar är det vi minst behöver hemma är ju en annan sak, har visst lite dille på kuddar..




Kuddar från Village! De två på översta raden passar perfekt hemma hos oss, gillar färgkombinationen av grått, vitt och gult!



.. Hehe ja Alva fattar ju också att det är gult som gäller nu i vår, det var ju såklart därför som hon valde gult på sina stjärnor när hon blev ansiktsmålad igår. Självklart därför..



Kommentarer
Postat av: Jenny

Gult är riktigt fint!

2012-02-19 @ 09:34:43
URL: http://mandisochjag.blogg.se/
Postat av: Karin

Uppiggande!

2012-02-19 @ 10:43:35
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Zandra

Älskar gult alltså, blir till att måla några ramar och kanske slänga in en och annan gul kudde också i vardagsrummet innan jag är klar :)

2012-02-19 @ 14:59:12
URL: http://augustifamiljen.blogg.se/
Postat av: Dessi at [Home and desire]

De två understa kuddarna alltså. Skitfina!



Och gulliga du, som länkade till mig idag. Jag tittade mystiskt på besöksantalet idag, och tänkte, va tusan. Jag har ju inte bloggat på flera dagar, vad är det som händer... Nu förstod jag! ;)



Kram på dig! Och du är ju också en av mina favoriter! :)

2012-02-19 @ 22:18:49
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com
Postat av: Melanie

Så snyggt med gult! men jag är också en fegis, här hemma är det mest svart och vitt i inredningen;) men ska försöka bryta av det med lite färg i vår/sommar. Turkost är en favorit hos mig!



Sv: jamen precis! det är ju verkligen en sak som man använder varje dag, och då kan det vara värt dom pengarna. Plus att det underlättar ju verkligen vardagen för oss med en sådan vagn, vilket också betyder mkt. Folk köper datorer för samma summa liksom, så det handlar väl om vad man prioriterar:)

2012-02-20 @ 07:14:16
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/
Postat av: emma, mamma till julia (foto)

riktigt snyggt med gult! jag gillar färgklickar :D

2012-02-20 @ 09:17:11
URL: http://emmzien.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0