En robot i myshörnan!

Publicerat: 2012-02-26 Kl: 15:22:00 | I kategori: Hemma hos oss - Alvas rum NYA LÄGENHETEN |


Hoppas att ni alla har en lika fin dag som vi har här i Umeå idag, strålande sol och några minusgrader och faktiskt massor av vårkänslor trots att det är hur mycket snö som helst, men det är nog för att solen äntligen kommit fram. Vi har umgåtts med Stella och Katarina ända sen imorse då vi drog iväg småtjejerna på pulka och bob till en kulle i närheten, och oj vilket träningspass det blev haha.. Vi sjönk typ ner i snön till knäna varje steg vi försökte ta framåt, men när vi väl kommit upp i backen gick det lite bättre och vi var ute tills det var dags för lunch. Efter det gick vi ut igen för att försöka få tjejerna att sova, men de blev lite osynkade då Alva vaknade typ fem minuter efter att Stella somnade, men man kan ju inte få allt och vi hade en superhärlig dag! 


Jag har inga bilder från vår fina dag, men däremot bilder från något annat fint - den här underbara roboten som har fått ta plats i Alvas kuddhörna!




Roboten kommer från Lagerhaus och kostade 149 kr. Jag tror att den har funnits rätt länge då jag har velat ha den redan i höstas, men sist jag var på Lagerhaus fanns det bara en ensam kvar vilket jag tog som ett tecken. Den passade superbra in i Alvas rum samtidigt som Alva gillade den direkt. Hon fick välja namn själv och eftersom hennes rosa docka heter Magnus vet man ju inte vad man ska förvänta sig, men det blev kort och gott Robot.





Klockan är ju inte så mycket alls men det känns som att hela dagen gått då vi redan hunnit med så mycket idag. Men än hinner vi med massor till, det blir nog middag med Tomas och Nina samt ett träningspass ikväll! Nina försöker överala mig att gå på zumba så vi får se om jag vågar.. Trevlig söndag!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Vart har du köpt babuschkadockorna?

2012-02-26 @ 18:19:13
Postat av: Elin och Alva

Jenny: De är köpta från familyroom.se, mvh Elin

2012-02-26 @ 18:38:13
URL: http://elinochalva.blogg.se/
Postat av: Bettan

Låter som en toppen dag. Här är nästan all snö borta nu, bara några små högar kvar och solen har varit helt fantastisk även här nere i småland.

Super söt robot, fårstår att den är poppis.



Kram

2012-02-26 @ 20:54:03
URL: http://haradso.blogspot.com
Postat av: Linda

Vad roboten passar fint där i hörnan! Ha en fin vecka! Kram Linda

2012-02-26 @ 22:06:41
URL: http://alltochelleringet.blogspot.com
Postat av: AnnaMalin

Låter som en riktigt härlig dag!! Vad cool roboten var - passade ju kanonfint hos Alva!



Kramar

2012-02-26 @ 22:13:25
URL: http://annamalinsrum.blogg.se/
Postat av: Dessi at [Home and desire]

Så fint! Köpte hem tavellister till Vilmers rum igår, ska nu bara få upp dom! :) samt göra ett träd i vinylplast. Var tar tiden vägen?



Kram!

2012-02-27 @ 10:13:38
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com
Postat av: Sofia - mamma till Amanda och Olivia

Wow, roboten passade ju riktigt bra i Alvas myshörna! Du är så duktig på detaljer!

2012-02-28 @ 21:25:47
URL: http://sofiaahlehjelm.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0