Veckans instagram

Publicerat: 2012-12-05 Kl: 21:51:00 | I kategori: Instagram |





Jag fortsätter med att sammanfatta veckan som gått med lite instagrambilder. Eller det är nog bilder från minst två veckor tillbaka, tiden bara rusar fram och jag som hade tänkt vara klar med julklappar redan nu. Det funkade visst inte i år heller.

Den senaste tiden har vi iallafall bakat pepperkakor hemma hos min mormor och morfar, alltså med Alvas gammelmormor. Det gjorde jag också som barn så det var kul att Alva också fick vara med! Hon kavlade och kavlade och till slut hade vi gjort tre fulla plåtar. På bilden till höger så ser man hur fina pepperkakorna blev haha.. Den pepparkakan som ligger på tigertallriken var överlägset finast iallfall och smakade himla gott!

Sen har vi ju även julpyntat såklart, och trots att vi brukar vänta minst någon vecka till så klädde vi granen redan i helgen till Alvas förtjusning. Hon ville ha tomteklänning på sig och var så duktig på att hjälpa till! Sen dansade vi även runt granen till allt från tre pepparkaksgubbar till nu så träffade jag en krokodil. Ja vi verkar skapa nya traditioner här hemma..




Kommentarer
Postat av: Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Mysiga bilder. Uggleväskan är ju så fin :-)

2012-12-05 @ 22:40:18
URL: http://lottizdays.blogg.se
Postat av: Cissi

Å vad mysiga bilder! Instagram tar verkligen över allt mer

Svar: Tack! Ja jag håller verkligen med, lite synd tycker jag då jag älskar att blogga, men samtidigt så är det ju rätt smidigt :)
Elin

2012-12-06 @ 15:13:28
URL: http://nastanperfekt.blogg.se
Postat av: Malin

Att skapa traditioner är väl det roligaste som finns ? =)

Svar: Ja du har helt rätt, man behöver ju egentligen inte göra som man alltid gjort! Varför inte dansa runt granen varje dag liksom när man ändå har den framme :)
Elin

2012-12-07 @ 11:41:19
URL: http://www.lantlivetpafjallet.blogspot.com
Postat av: Mamma till A & E

Vad heter du på Instagram? Skulle gärna vilja följa dig :)

Följer din blogg sedan några dagar tillabaka och jag älskar den, fast jag är dålig på att lämna spår.. men, ska bli bättre på det :)

Svar: Vad kul att höra att du gillar bloggen, tack :) Jag heter elinochalva på instagram också!
Elin

2012-12-08 @ 21:47:35
URL: http://chicmommy.vimedbarn.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0