Snart jul!

Publicerat: 2012-12-18 Kl: 23:22:00 | I kategori: Instagram |





Tveksamt ifall jag hinner blogga något mer innan jul, jag som hade planerat att vara klar med alla julklappar tidigt och bara mysa och inte stressa i år. Men det gick visst helt åt skogen märker jag. På jobbet är det mest att göra på hela året med låånga dagar och mycket stress, julklappar har jag knappt hunnit köpa förutom de jag beställt på nätet (tack och lov för internet..) och lägenheten är inte det minsta julstädad. Sa jag förresten att vi ska fira jul med släkten hemma hos oss? Som tur är så är jag ledig i helgen, i vanliga fall jobbar jag alltid till åtta dagen innan jul så det känns ju skönt att iallafall ha två dagar på sig att julstäda, köpa de sista julklapparna, slå in julklappar, köpa julmat och göra julgodis. Nä inte ett dugg stressigt..

Lite instagrambilder kan jag iallafall bjuda på då jag inte hinner fota med vanliga kameran! För er som vill följa mig där så heter jag elinochalva.

Uppe till vänster syns mina nya kuddar som jag redan är lite kära i. Den översta kommer från Afroart och grankuddarna från Fine little day. En julklapp till mig själv. Från mig själv. Sen är det lite blandade bilder på bland annat mitt tryck Godnatt-ugglan som nästan är klart. När jag och Alva var ute i pulkbacken och jag fick lite benträning av att dra henne upp och ner. Alvas klänning som hon ska ha på julafton - en jättefin velourklänning från Polarn o pyret som jag köpte på tradera väldigt billigt. Och i hörnet är Alva tomtenisse och har precis bjussat oss föräldrar på pepparkakor och lussebullar och gått luciatåg på förskolan.
 

Hoppas att ni får en fin vecka om jag inte hinner kika in här något mer ♥


Kommentarer
Postat av: Marlene Zufic, Mamma till Antonio

jag missade att du svarat här på din blogg.BHu hu=( Jag som var utanför båda ställena. Men jag hittade två fina mjukdjur i härliga färger i gamla stan. En tröja på Zara och lite saker från Skip Hop på en sidogata till Drottninggatan. Allt blir julklappar.

Blir sthlm fler ggr och då ska jag kika barninredning då=)

Kram

2012-12-18 @ 23:55:03
URL: http://marlenezufic.blogspot.com
Postat av: Jenny Larsson

Ooh va fin godnatt ugglorna var!! När kommer den ut till försäljning? =)

Svar: Tack så jättemycket! Under januari någon gång hoppas jag att den är helt färdig! Den rosa är klar men jag ska göra en blå version också så när den är klar så skickar jag in dem till tryckeriet :)
Elin

2012-12-21 @ 21:22:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0