Några klappar avklarade!

Publicerat: 2012-12-08 Kl: 14:59:00 | I kategori: Barnprylar |




Alla bilder är lånade från Mokkasin.com som tagit bilderna och säljer memoryt i sin webshop



Jag som tänkte vara tidig med alla juklappar i år, men det har visst inte gått så bra. Men jag har iallafall precis skickat iväg en order från fina webshopen Mokkasin med två julklappar till Alva! Eller till  mig, jag har inte bestämt mig än ifall jag ska behålla det här underbara memoryt för mig själv.. Det är designat av Ingela P Arrhenius och jag såg det på hennes blogg för ett tag sedan och hoppades att det skulle komma innan jul vilket det nu gjort hos Mokkasin!

Förutom memoryt beställde jag även några fler av de fina melamintallrikarna som jag bloggade om för några veckor sedan som även de är designade av Ingela. Det är tur att man kan beställa de flesta julklappar på nätet nu för tiden, nästan alla Alvas kommer jag att beställa och sen köper vi vuxna inte så mycket så det går förhoppningsvis snabbt att hitta något fint eftersom jag jobbar så mycket i december och inte har så mycket tid att trängas nere på stan.

Nu ska vi nog gå ut en sväng igen, vi hämtade fram boben ut garaget imorse och tog en tur till pulkbacken här i närheten. Alva ville inte gå hem och äta lunch så jag fick lova att vi skulle gå tillbaka snart, benträning får man ju gratis iallafall av allt dragande, alltid ett plus!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0