Lite barnrumsinspiration från Ferm living!

Publicerat: 2012-08-30 Kl: 21:42:00 | I kategori: Allmänt |





Blogg, facebook och Instagram. Jag har absolut inte tid att bli beroende och fastna i något mer som stjäl min tid på kvällarna, men Pinterest är ju himla beroendeframkallande har jag märkt. Jag brukar vara inne där och spana på fina bilder men hade inte tänkt gå med själv, men nu är det kört. Det är ju så roligt att spara alla fina bilder man hittar så att man har dem på ett ställe när man behöver lite extra inspiration!  

Jag hade tänkt att blogga om danska Ferm livings fina bilder från höstkollektionen, men så sprang jag på några gamla bilder istället som jag fastnade för.

Den här härliga bilden ovan från Ferm Living var ungefär den finaste jag sett, gud vad jag skulle kunna sno hela stilen rakt av! Får vi syskon till Alva någon gång i framtiden så vet jag iallafall vilka kuddar den ungen ska få i sin kuddhörna! Nu är den här bilden från vårkollektionen tror jag så många har säkert redan sett den, men det är så fin att den tåls att titta på igen. Kuddarna har nog hängt med ett tag för minns jag rätt så spanade jag på både ugglekudden och bläckfisken när jag gjorde Alvas kuddhörna, men just den här bilden med allt tillsammans hade jag inte sett förut. Underbar.






Alla bilder kommer från Ferm Living via Pinterest



De sista bilderna är från höstkollektionen, så himla fin tapet med robotar i retrostuk, och för att inte tala om påslakanet med det fina trädmönstret på översta bilden
! Barnrum alltså, typ det roligaste som finns!





Kommentarer
Postat av: jennie

du som gillar ugglor, måste bara dela med mig från fb gruppen köp och sälj, titta va söta ugglemössor till barn =) http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=10152091783490026&set=oa.373525596050005&type=1&theater

kram

Svar: Tack för tipset, jättesöta :) Ugglor kan man ju verkligen inte få för mycket av! kram Elin
Elin

2012-08-31 @ 09:45:03
URL: http://sagobarn.vimedbarn.se
Postat av: Dessi at [Home and desire]

Så otroligt mycket fint Ferm har. Jag blir tokig och vill ha allt!

Jag är sjukligt beroende av Instagram numera. Jag har inte haft någon ork kvar till bloggandet, har helt tappat motivation och lust. Vilmer somnar också så himla sent på kvällarna, och vaknar tidigt och när han sover mitt på dagen måste jag också vila för annars blir jag knäpp.

Bara önskar jag hade mer tid och ork till att läsa alla favoriter!

Kram kram och ha en härlig helg!

2012-08-31 @ 21:45:50
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0