En liten samling!

Publicerat: 2012-08-03 Kl: 14:20:58 | I kategori: Allmänt |





Jag skrev i början av sommaren någon gång att Alva inte hade några t-shirts i garderoben, men nu i slutet av sommaren så hann hon få ihop en liten samling iallafall.. Den senaste är t-shirten ovan som jag köpte på tradera för några veckor sedan kommer som resten av t-shirtsen från Småfolk. Synd bara att det knappt varit t-shirtväder alls i sommar så hon har inte ens hunnit använda alla, men som tur är så är alla ganska stora så alla kommer att kunna sparas och användas nästa sommar också!




En liten samling lyckades jag skrapa ihop även om någon redan fanns i garderoben sen innan. Alla kommer från tradera utom den med ankor som är från babello.se, samt den med blommor som kommer från Hjärtatmitt.se.



Jag undrar om det är normalt att ett barn har skaljacka, skalbyxa och mössa mitt i Juli och ändå säger att det fryser? Jo det har varit flera såna tillfällen i sommar när vi haft sol och jag trott att det varit badväder, men när man tittar på termometern så är det typ tolv grader och blåser iskalla stormvindar utomhus.. Men nu ska jag inte klaga, jag som har hela två semesterveckor kvar!







 

Kommentarer
Postat av: Emma - Mamma till Viggo -09 & Melker -11.

Jättefina t-shirts! Ja, det är synd att vi haft lite varma dagar i sommar... Fast även fast vi haft regn idag, så har det varit ruskigt varmt :p

2012-08-03 @ 21:39:45
URL: http://emmashjartan.se
Postat av: Monia - mamma till Tuvalie

Hej kära du. Vill tipsa dig om mina tävlingar! En nystartad där du kan vinna en valfri vara från Blingskal.com

Du kan ÄVEN vinna ett egendesignat iphone-skal, Presentkort hos edeal, presentkort hos dam&knekt, barnkläder, barntillbehör bland annat supersmarta nappar =) Det kan ju vara just DU som vinner

direktlänk här: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/category/tavlingar.html

2012-08-04 @ 12:33:22
URL: http://moniasundgrenjansson.blogg.se
Postat av: Carolina

Småfolk har mycket fint!! :-)

2012-08-05 @ 09:05:08
URL: http://Carolinas.webblogg.se
Postat av: Cissi - mamma till Emma Och gravid med smurfen

Så söta t-shirts! Sa samma sak om Emmas garderob i våras och häromdagen undrade jag vart alla t-shirts kom från! ;) Dock har vi på ngt sätt lyckats följa efter solen och haft riktigt fina veckor!

2012-08-06 @ 12:20:32
URL: http://nastanperfekt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0