Favoriter från Village!

Publicerat: 2011-09-01 Kl: 22:03:00 | I kategori: Inredning |








Eget kollage med favoriter, alla bilder är lånade från Village.se



En av mina absoluta favoritbutiker när det kommer till inredning är Village som har så otroligt mycket fint, jag älskar stilen där! Jag fick ett presentkort där då jag fyllde trettio tidigare i somras, så varje gång jag är på stan så går jag in och spanar lite grann och försöker bestämma mig för vad jag ska spendera presentkortet på. Fast det är lite svårt när jag vill ha typ allt. En vit steghylla som den på bilden ovan har jag velat ha länge, jag har redan planerat in exakt var den skulle passa i nya lägenheten så nu gäller det bara att övertala Andreas också för han delade tydligen inte min åskikt att vi bara mååste ha den!

Men trots att jag hade tänkt att vänta med att inhandla något tills vi flyttar så råkade jag ändå komma hem med en liten pryl därifrån, nämligen ett smyckesträd! Jag är väl sist i hela Sverige med detta, men det behövdes verkligen här hemma då jag förvarade alla halsband i Alvas rum tidigare, men när hon blev tillräckligt stor för att leka där så slängde jag bara ner alla halsband i socklådan där de har de legat nu typ ett år och riktigt knövlat och knutat ihop sig.. Sen så har jag fått lite dille den senaste tiden på halsband, det är så kul att kunna klä upp alla tråkiga svarta plagg som jag bär så sen jag tog bilden har jag blivit typ fem halsband rikare..





Smycksesträd från Village och några få av min halsbandssamling, det ligger rätt så många kvar i socklådan som  jag ska knyta upp alla knutar på när jag får tid någon gång..

Kommentarer
Postat av: Lisa Niklasson

Åh, soffborden och steghyllan var jag rejält sugen på att köpa när jag köpte kubhyllor på village för ett par dagar sedan. Det är så svårt att gå in där och bara köpa en sak, för det finns så mycket fint.

2011-09-01 @ 23:06:23
URL: http://mittsolsken.blogg.se/
Postat av: ♥ En pojkmammas vardag ♥

Steghyllan får GÄRNA flytta hem till mig .... tror minsann att jag måste springa in på mio nästa gång jag är i stan för att köpa en :)

Kram!

2011-09-02 @ 07:45:58
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Sandra

Steghyllan är jättefin. Mitt smyckesträ har gått sönder, så här hemma finns det inte heller något...

2011-09-02 @ 09:51:13
URL: http://sandra-vardagen.blogspot.com
Postat av: Helena

älskar village :)

2011-09-02 @ 10:08:21
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Postat av: kela

ja, de har många fina saker suckar lite

Jag har inte nått smyckesträd jag heller, har en såndär hängare för smycken i garderoben som har funkat jätte bra, men nu har signe kommit på att den är där och dessutom lärt sig öppna dörren så nu är det kört ;-)

kram

2011-09-02 @ 14:43:12
URL: http://www.kelascrappar.blogspot.com/
Postat av: Melanie - mamma till Moa & gravid med tvåan.

Åh det finns så mycket snyggt där! Man skulle ju vilja ha allt, och lite till =) Toppen affär att få presentkort i alla fall!

2011-09-02 @ 15:05:46
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/
Postat av: Bettan

Gillar också village, och steghyllan tycker jag absolut ska få flytta in i er nya lägenhet :)



Kram!

2011-09-02 @ 22:35:51
URL: http://haradso.blogspot.com
Postat av: britta bloggar

Men vilka fina!

2011-09-03 @ 22:09:31
URL: http://brittabloggar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0