Lekdejt med Stella!

Publicerat: 2011-09-22 Kl: 21:26:00 | I kategori: Vardag |




Finaste Stella och Alva! Den här lekparken har vi inte varit i på länge, men tyvärr så höll de att måla om flera lekställningar så vi fick mest hålla oss till bussen.. Lite nostalgitripp blev det också då jag ofta lekte här då jag själv var liten!



Jag hinner inte blogga lika mycket som tidigare och ibland inte ens blogga samma dag som jag tar bilderna, men bättre sent än aldrig! Tidigare i veckan träffades jag och en av mina bästa kompisar Katarina och hennes dotter Stella som är sju månader äldre än Alva, men ju äldre de blir desto mindre märks skillnaden. Det var mer märkbart då Alva var nyfödd och Stella redan över ett halvår, då tyckte man att det var såå stor skillnad! Nu leker och pratar tjejerna till och med med varandra, hur söta som helst!




Lycka är att ha varsin ratt i bussen att köra med!



Här står de och väntar på såpbubblorna som vi morsor försökte fota utan framgång haha..



Efter en sväng i lekparken så blev det såklart innelek också, och gissa om Alva gillade trolldegen.. Hon ville typ aldrig sluta leka med den så det kanske är dags att friska upp minnet hur man gör egen trolldeg!



Stella var så stolt över sitt nya hemmasnickrade kök och ville gärna visa Alva hur vattenkranen funkade!



Lite offtopic här men jag måste bara flika in att det är så himla stor skillnad mellan storlekarna i olika butiker. Klänningen Alva har på sig kommer från Polarn o pyret och är i storlek 80, och den sitter som en smäck och passar säkert i minst ett år till om jag får gissa. På lindex köper jag storlek 92, men de anser jag ha små storlekar om man jämför med h&m där Alva fortfarande kan ha storlek 86 på babyavdelningen. Jag tycker nog att h&m är normalast i storleken om man kan kalla det så. Sådär, nu fick jag ur mig det också. Har bara tyckt att det är lite konstigt att det skiljer så mycket men har man koll på vilken storlek man måste köpa på vilken affär så spelar det ju egentligen ingen roll!

Kommentarer
Postat av: Bettan

Vilka härliga bilder på glada barn.

Känner igen det där med att man tar bilder som man tänkt blogga med och sen springer tiden iväg och blir det ingen blogg.

Hoppas ni får en lika fin dag imorgon.



Kram!

2011-09-22 @ 21:55:52
URL: http://haradso.blogspot.com
Postat av: andrea

Lindex storlek 92 är mindre för tjejer än för killar, knepigt, eller hur? Borde inte storlek 92 alltid vara storlek 92? Håller för övrigt med om att storlekarna skiljer sig beroende på butik och märke. Pop är bra på det sättet. Köper man storlek 86 tex så är det oftast lite stort, men ändå inte gigantiskt. Kläderna går att använda direkt efter man köpt dom och oftast ganska länge till :)

2011-09-23 @ 09:15:29
Postat av: Jenny

Hej! Ja det där med tid är knepigt! Just nu verkar den springa iväg. Lindex har jag faktiskt inte köpt något plagg ifrån på ett tag men jag håller med om Pop. Riktigt bra med lång användar tid.=)Trevlig helg!

2011-09-23 @ 10:20:18
URL: http://livetarunderbart.blogspot.com/
Postat av: Melanie

Jag håller verkligen med!

På kappahl köper jag aldrig kläder, då dom är så små i storlekarna tycker jag. Köpte ett par byxor där en gång i tiden i storlek 80, när Moa fortfarande använde 74 på byxor. Men dom var alldeles för små! Helt otroligt...POP är stora i sina och det är bra! Men jag fattar inte varför det skiljer så egentligen...

2011-09-23 @ 12:20:45
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0