Nattlinne från Småfolk!

Publicerat: 2011-09-23 Kl: 20:08:00 | I kategori: Shoppat till Alva |




Ett av mina senaste traderafynd är det här underbart fina nattlinnet från Småfolk, i princip nytt och kostade 78 kr, I like.. Inte för att Alva behövde någon ny pyjamas, men det var bara så himla fint.



Nyvaken och rufsig i håret, och har fastnat framför nån barnkanal på tvn. Alva brukar inte gilla tv trots att det är barnprogram, men någon minut här och där gillar hon att kolla. Youtube däremot älskar hon, men det kanske beror på att hon får välja klipp själv..






Idag har varit en bra dag på många sätt och vis, (och då bortser jag helt ifrån att jag fått en  megaögoninfektion så att ögonlocket är typ dubbelt så stor som vanligt, känner mig inte så snygg..) för vi har nämligen sålt vår lägenhet! Det känns så himla skönt att inte behöva fundera på när den blir såld  och till vilket pris, så nu kan vi bara fokusera framåt på vår nya lägenhet och flytten som närmar sig! Och som vi har väntat, det är knappt man tror att det är på riktigt längre då vi skrev på papperen för den nya lägenheten typ förra sommaren. När vi väl flyttar in i december kommer vi att ha väntat ett och ett halvt år så ni kan ju gissa hur sugen jag är på att börja inreda haha.. Nästa vecka är det möte då vi ska få gå in och kika på hur långt de hunnit med bygget, väldigt spännande!

Annars har jag spenderat hela förmiddagen på kurs tillsammans med butiksarbetare från flera olika butiker i stan, och vi har fått lära oss första hjälpen med bland annat hjärt och lungräddning samt hur man använder en hjärträddare. Så otroligt lärorikt och intressant och jag är så glad att jag fick gå den kursen då man kommer att ha användning för det i hela livet. Sen hoppas jag dock att jag aldrig behöver hamna i en sån situation att jag behöver använda mina kunskaper men händer det så kan jag förhoppningsvis hjälpa till.




Trevlig fredag på er, själv ska jag kasta mig i soffan med en chipspåse och någon bra serie på datorn, Andreas har nämligen paxat tvn till hockey..


Kommentarer
Postat av: Melanie

Vad fint och vilket fynd! Love tradera som sagt! Hojta gärna till när du själv lägger ut auktioner!



Grattis till försäljningen! Vad skönt att det är klart nu, vilken lättnad! Kram!

2011-09-23 @ 21:11:49
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/
Postat av: Trivsamma förändringar

Jättefint nattlinne!



Vad skönt att ha fått lägenheten såld, hoppas ni firar ordentligt!

2011-09-23 @ 21:23:48
URL: http://trivsammaforandringar.blogspot.com
Postat av: En ovanligt bra gravid och mammablogg

Grattis! I know the feeling. Vi var så himla lättade förra hösten när våran blev såld, vi han tom flytta in i huset innan vi fick igenom affären. Speciellt med tanke på hur det hela tiden pratas om prisras och hur svårt det är att sälja så måste det kännas extra skönt att ha det gjort.

2011-09-24 @ 14:12:46
URL: http://www.minbebis.com/blogg/lindaochtyra
Postat av: Jessica A

Fin, tänk vad skulle vi göra utan Tradera? Grattis till den sålda lägenheten, nu kan du helt fokusera på inredningen till det nya. Ska bli så spännande att se vad du väljer - för jag antar att det blir en del inlägg här.

Ha en bra lördagkväll,

kram j.

2011-09-24 @ 18:04:04
URL: http://sturegatan3.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0