Ur en shoppingpåse!

Publicerat: 2011-09-11 Kl: 20:39:00 | I kategori: Shoppat |


Under veckan som kommer så börjar visningarna på vår lägenhet, så nu är det storstädning som gäller under de närmaste dagarna. När vi städar så brukar Andreas säga att 90% av sakerna som ligger framme är mina (om man bortser från Alvas saker såklart..), och han har nog rätt i det. Saker som jag fotar till bloggen och shoppingpåsar ligger ofta framme på vårt matbord i vardagsrummet, så jag började med att packa upp varenda påse här hemma. För någon vecka sedan var det clubdag på jobbet, och då slinker det alltid ner några plagg extra i shoppingpåsen. Egentligen kommer jag nog hem med något plagg eller två till mig själv varje vecka, men det vore nog lite tjatigt om jag bloggade om allt jag shoppar till mig själv också, tror nog att fler vill läsa om Alvas kläder och jag skulle nog knappt hinna skriva om något annat isåfall..



Tunn lite längre kofta i viskos, en brun och en svart. 149 kr st. Jag vågar inte räkna hur många svarta koftor jag har i min garderob, men jag har svart kofta nästan varje dag på jobbet så dom går åt. Den leopardmönstrade tubsjalen blev en favorit direkt, 99 kr.


Mönstrad klänning 99 kr och blå bomullsklänning, 50 kr på rea. Den här basmodellen älskar jag, har två svarta i garderoben som jag har levt i de två senaste somrarna.


Jag fick en kommentar för ett tag sedan av en läsare som ville att jag skulle tipsa om fina tunikor eftersom jag skrev att jag jämt bär tights, men när jag tänker efter så använder jag nog mer korta klänningar än just tunikor, även om skillnaden mellan dessa två nog är hårfin. Klänningar som dom på bilden ovan, tunna sköna bomullsklänningar och tights är det bästa plaggen att jobba i tycker jag då det lika bekvämt som mjukisbyxor men snäppet finare..

 

Tights 59.50 kr st. Allt från H&M såklart. Klänningen ovan kommer från Jny design


Alva fick inte så mycket för en gångs skull förutom tre par nya tights då hon börjar växa ur storlek 86 som hon har på alla andra tights som vi har hemma. Äntligen hittade jag bruna tights som jag har letat efter sedan jag köpte den fina gula klänningen från Jny design i vintras, så nu ska den invigas! Fast anledningen att hon inte har använt den är såklart att den varit för stor, klart man kan använda andra färger på tightsen till.. 



Kommentarer
Postat av: Dessi - Home and desire

Den mönstrade klänningen ser superfin ut! Själv bor jag också i tights och klänning/tunika just nu då mina jeans fortfarande är för små... :/

2011-09-11 @ 21:33:56
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com
Postat av: helen

Har också den koftan i svart älskar den.

Vad spännande med inskolningen:)

Postat av: Helena

haha jadå, jag läser alla o svara på alla också.. om det inte är sån där tråkig spam-reklam för nån dryg tävling eller något annat trams :)

2011-09-11 @ 21:48:48
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Postat av: Josefin -Happy Days- (nominerad till årets bloggmama)

Så fint! :-)



Men har jag missat något, ska ni flytta?

2011-09-11 @ 22:15:42
URL: http://myhappydays.se
Postat av: Trivsamma förändringar

Så mycket fint du fyndat!

Jag har aldrig varit en tjej som haft klänning innan jag blev gravid. Den här sommaren har jag bott i klänning och ev tights till det, så himla skönt, bra plats åt magen o inget som sitter åt! Det är nog inte omöjligt att jag kommer att fortsätta med det, bara att hoppas att inte magen putar ut så mycket sen ;-)



Ha en fin kväll!

2011-09-11 @ 22:29:00
URL: http://trivsammaforandringar.blogspot.com
Postat av: Melanie

spännande med visning! men det är allt mycket jobb man lägger ner innan på städnig och att piffa till det! har sålt både en lägenhet och ett radhus, så jag vet hur det känns. man blir rätt slut efter allt;) Hoppas visningen går bra för er!

2011-09-12 @ 08:16:23
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/
Postat av: boosse

JAg tycker allt att det är kul att läsa om vad du kommer hem med till dig själv också! Bär tights jag med, varje dag så se vad du matchar till dem är ju också skoj.



Och ja, skor var svårt. Gillar rosa jag med men inte till skor. Jag hittade inte en enda svart eller blå sko med lite högre skaft. Det var det jag igentligen var ute efter. Sedan såg ag nu att det fanns ju i alla fall snygga tennisskor på Coop, får kika lite närmre i slutet av månaden.



Ni gör verkligen rätt i att Andreas sköter inskolningen om Alva är mammig. Vi har haft så många föräldrar som faktiskt tänker lite mer på sig själva än barnets trygghet. Hur har det gått hittills?



Lycka till med visningen!Kram

2011-09-12 @ 17:51:49
URL: http://boosses.blogg.se/
Postat av: ♥ En pojkmammas vardag ♥

Snyggt!! Jag är också en taights tjej ... skönaste plagget helt klart. Dessutom funkar det jämt, både fest och hemma :)



Måste vara livsfarligt att jobba på en klädaffär. Kan tänka mig att garderoben blir ganska trång ;)



Kram!

2011-09-12 @ 22:13:14
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Jossan B

Tack för inlägget! Klänning eller tunika, vad är skillnaden? ;-) Det är kul att få lite "vardagsinspiration" från dig! Tubsjalen köpte jag igår efter att jag sett den här (så du borde få lite mer personalrabatt för reklamen du gör... hihi...)

2011-09-15 @ 13:21:23
Postat av: johanna

Hej!
Åh rackarns va ledsen jag blev när jag såg att koftorna var från 2011 samt sjalen.
detta betyder ju att de inte finns nu!
vet du var de finns liknande?
jag är på jakt efter koftor nämligen :)=
mvh Johanna
hoppas du har tid att svara till min hotmail

Svar: Hej! En tubsjal med leopardmönster finns hos h&m även detta år, vi har en sån iallafall i butiken där jag jobbar :) Lite ljusare i tyget än den på bilden, men jättefin ändå! Likadana koftor har jag tyvärr inte sett någonstans, jag vet att VILA har något liknande men då var den lite tjockare! Kram Elin
Elin

2012-09-04 @ 14:59:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0