En intensiv helg!

Publicerat: 2011-09-11 Kl: 11:21:00 | I kategori: Allmänt |


Är man bloggberoende om man får lite ångest när man inte hinner blogga eller logga in på bloggen under en dag? Helgen har varit superkul men intensiv då jag var hemma från jobbet efter 17.30 igår och hade ungefär en halvtimme på mig att äta middag, duscha och fixa till mig inför fest! Min bror och hans band Lapdog hade releasefest för sin nysläppta skiva The lonley sound, alltid kul att se dem spela live! Alva sov hos sin mormor och morfar vilket var rätt skönt då jag annars alltid brukar åka hem tidigt ifall vi har barnvakt på kvällen, men jag vaknade såklart prick klockan 7 ändå trots att jag inte somnade förrän vid tvåtiden. Tur att jag lyckades somna om en liten stund till, man kan ju inte slösa bort typ enda chansen till sovmorgon..




Alva tidigare i veckan i lekparken på gården här brevid.

 

Här syns Alvas personlighet lite grann, helt perfekt ska allt vara och sandkakorna ska plattas helt raka och fina innan Alva är nöjd och vänder dem upp och ner. Kanske blir hon en liten pedant då hon inte gillar om något ligger utanför eller fel på något sätt, typ om hon tappar ett majskorn på golvet när hon äter - Maaajs på golvet säger hon då och pekar tills man plockat upp det..




Charmar mamma ♥

 

 

Solen skiner ute och det ser ut att bli en fin höstdag! Alva är bjuden på sitt första barnkalas vilket ska bli så himla kul, vi ska förbereda oss genom att slå in paket och klä oss lite kalasfina när Alva kommer hem. Förhoppningsvis kommer jag ihåg att ta med kameran också till skillnad från igår då jag bara fick någon suddig bild med I-phonen. Jag hade egentligen tänkt att skriva lite grann om Alvas första vecka med inskolningen på förskolan, men jag tror att jag tar det i ett eget inlägg istället. Jag passar på att njuta de sista minutrarna innan Alva kommer hem och det blir full rulle igen. Jag valde mellan att gå en långpromenad i det fina vädret, åka iväg och träna, eller ligga i soffan med en chipspåse och se på nån dålig serie, och de som känner mig vet nog att jag valde det sistnämnda..

 

 

Så trevlig Söndag på er alla som kikar in här!




Kommentarer
Postat av: Helena

herregud så söt hon är

2011-09-11 @ 11:46:20
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Postat av: Cissi

Hon är ju så söt! och mössan är jättefin! Tror jag har blivit lite besatt av barnmössor på sistone! ;)



Spännande med kalas!

2011-09-11 @ 12:14:04
URL: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/
Postat av: Katja

Härliga bilder :). Snubblade över en klänning igår som jag blev lite småkär i, tror att den är HELT i din smak!! Bloggade lite om den här: http://lillagrodden.wordpress.com/2011/09/10/bland-stenar-och-kottar/

2011-09-11 @ 12:29:54
URL: http://www.lillarodden.wordpress.com
Postat av: En ovanligt bra gravid och mammablogg

Ja, det är klart du måste skriva lite om vad du tycker om dagis. Det är ju höstens snackis bland oss med med barn i den åldern ju!

2011-09-11 @ 14:38:52
URL: http://www.minbebis.com/blogg/lindaochtyra
Postat av: Melanie

Sötnos! Vilka fina bilder och fina ytterkläder, älskar POP som du vet:)

Hehe, ja då är man nog lite bloggberoende trots allt;) Ha en skön söndagkväll fina du!

2011-09-11 @ 19:02:35
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/
Postat av: boosse

En liten perfektionist :) En söt sådan i riktigt söt mössa. Längtar tills den tiden kommer då jag kan välja och vraka lite mer, just nu är det första vi kollar efter knytband. Hon drar av sig mössan på direkten annars, fast hon lyckas allt med knytbanden ändå.

Hoppas att du hade det roligt på festen!

Jag har kikat in lite då och då för att kika efter ett inlägg om förskolestarten så det ser jag fram emot!

2011-09-11 @ 20:28:39
URL: http://boosses.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0