Lite kvällsbabbel..

Publicerat: 2011-11-18 Kl: 19:21:00 | I kategori: Elina Studio - Mitt företag |


Vissa dagar är mer fullspäckade än andra, och den här veckan känns det som att jag knappt haft tid att sitta vid datorn ens. Och inte blir det bättre av att Alva har envisats med att vakna före sex, så när kvällen kommer är jag så trött att jag inte orkar göra nåt alls (att hela vardagsrummet är fullt med flyttkartonger som jag tänkt fylla på kvällarna har jag visst förträngt för de är tomma fortfarande..). 

Men det är kul när det händer saker, och trots att jag åkte hemifrån igår morse efter sju och inte var hemma förrän halv nio på kvällen så hade jag faktiskt tur att jag sista sekunden fick en reservplats till en kurs i ekonomi för nyföretagare via entreprenörcentrum, så där tillbrinade jag fyra timmar igår! Jag har ju bestämt att det här med mitt företag inte får gå ut över mitt jobb, och jag hade så tur att alla kurstillfällena inföll på tiden som inte krockar med mitt vanliga schema och det var faktiskt kul att sitta i skolbänken igen. Sen har jag även pluggat företagsekonomi flera år vilket var en stor fördel, för även om det var en herrans massa år sedan så kändes allt bekant!





Tränar på regnbågar och ugglor. Låång väg kvar men det är himla roligt!


Föröutom själva ekonomibiten har jag nu kommit en liten bit på vägen iallafall när det kommer till illustrator, med betoning på liten för det är hur mycket som helst att lära sig innan jag kan rita på riktigt. Jag höll nästan på att ge upp där ett tag för det är verkligen hur svårt som helst och det tog väl ungefär fem timmar innan jag ens fattade hur man ritar en regnbåge haha.. (Ni som är illustratorproffs behöver inte skratta..). Men eftersom vi inte hunnit köpa någon ny dator än och min gratisversion av illustrator tog slut idag så tar jag nog en paus i ritandet tills vi flyttat, för själva flytten är nog det enda jag hinner med under de kommande veckorna!



Massor av babbel här men det är nog tröttheten som gör det. Nu ska jag skynda mig att säga god natt till Alva och sen ska jag träffa mitt härliga tjejgäng ikväll! Ha en fin fredag alla ni andra!





Kommentarer
Postat av: Cecilia

Hejsan, ville bara skriva och säga hur mycket jag tycker om din blogg. Den är så personlig och fin å inspirerande! Faktiskt min favvoblogg (och jag följer rätt många ;) ). Det ska bli väldigt kul att se hur ni inreder den nya lägenheten, jag och min lilla familj ska själva flytta till en större lägenhet om ett par veckor. Äntligen får jag inreda ett barnrum!! Jag kommer garanterat köpa en poster av dig att pryda dotterns vägg med :)



Ha en fin lördag!

Kram Cecilia

2011-11-19 @ 11:04:17
Postat av: AnnaMalin

Så mycket fint du gör!

2011-11-19 @ 14:32:19
URL: http://annamalinsrum.blogg.se/
Postat av: ELINOCHALVA

cecilia:



Men tack snälla du, vad glad jag blev över dina fina ord! Jag läste kommentaren på rasten idag då jag jobbade och var rätt trött men fick genast ett leende på läpparna så tack för det! Lycka till med er flytt också och kul att du vill köpa en poster av mig sen :) Kram från Elin

2011-11-19 @ 20:40:02
URL: http://elinochalva.blogg.se/
Postat av: boosse

Jag kommer absolut att köpa något av dig sen, du är ju fantastiskt duktig!

2011-11-19 @ 21:18:59
URL: http://boosses.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0