Några till klänningar..

Publicerat: 2011-05-09 Kl: 08:07:00 | I kategori: Allmänt |


 

Klänningar från Småfolk och Lindex, jag älskar djungelmönstret på Lindexklänningarna!


 

Alla klänningar är köpta på tradera. Jag är inne i en riktig traderaperiod känner jag, det beror nog på att vi ska försöka spara så mycket pengar som möjligt till flytten i vinter, och då känner jag att jag typ tjänar pengar på att fynda på tradera.. Igår kväll budade jag hem både en skaljacka och skalbyxa från Polarn o pyret till exempel!



Dåligt med bloggning i helgen har det blivit då jag knappt haft någon tid att sitta vid datorn, men besöksstatistiken visar att de flesta nog hellre håller sig utomhus i solen än att läsa bloggar! Jag har i och för sig jobbat hela helgen, men OM jag hade varit ledig hade jag också suttit ute i solen istället för vid datorn. Jag måste nog införskaffa mig en I-phone så att jag kan göra både och.. Förutom jobb så har jag även hunnit med ett besök igår kväll hos min kompis Åsa som fyller trettio år idag för lite mumsigt födelsedagsfika! Det är många trettioårskalas just nu då nästan alla mina tjejkompisar är lika gamla som mig själv och alltså fyller trettio år i år. Det känns faktiskt helt sjukt att vi fyller trettio, speciellt då de flesta av oss har hängt ihop sedan lågstadiet och har väldigt många roliga minnen tillsammans genom åren. Ibland sitter vi och skrattar åt nåt speciellt minne, och så kommer man på sig själv med att upptäcka att det visst var typ femton år sedan..

 

Alva blev så fin i sin djungelklänning!

 

Alla prylar jag köpt till Alvas rum för att de är så fina har faktiskt kommit till användning också.. Både plåtburkarna från Blafre och den rosa spårvagnsväskan står uppe på hyllan där Alva inte kan nå dem tillsammans med flera andra grejer som hon gillar att leka med, så Alva pekar och pekar tills jag har hittat vad hon vill att jag ska ta ner. Hon är så himla gullig, för har hon bestämt sig för att hon vill ha tex ALVAtåget så spelar det ingen roll ifall jag plockar ner något annat roligt från hyllan, då knuffar hon bara bort det och säger Näpp! och så får jag prova med nästa tills jag hittar vad hon pekade på..



- Men mamma dääääär!!!! Hehe här hade jag inte tagit ner rätt sak åt Alva, hon är en envis liten dam..

Kommentarer
Postat av: Dessi - Home and desire

Har också märkt på statistiken i helgen... Jag använder nästan bara min iPhone nu, har knappt tid att sitta vid datorn...

2011-05-09 @ 10:43:24
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com
Postat av: kela

superfina klänningar! Själv fyndade jag massa fina grejer på loppis i helgen, kul att komma Billigt undan och ändå få fina saker, som dessutom inte säljs i affären just nu, så då bli de ju lite "unika" trotts att det är lindex, h&m, kapp ahl osv.

2011-05-09 @ 12:32:26
URL: http://www.kelascrappar.blogspot.com
Postat av: Bettan

Vilka fina fynd du gjort. Jag har inte fastnat för tradera men jag ser ju att jag borde.

Söt hon är när hon sitter där och pekar lite envist :)



Kram!

2011-05-09 @ 21:33:29
URL: http://haradso.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0