Mammas lilla hjälpreda

Publicerat: 2011-03-29 Kl: 11:35:19 | I kategori: Alva 1 - 2 år |




Dagens Alva i en klänning från Jny Design. Det var det första plagget från Jny design jag köpte till Alva för flera månader sedan, men den invigdes inte förräns idag! Nu har ju garderoben även utökats med ett ganska stort antal plagg därifrån då jag älskar deras kläder, så himla fina mönster och färger!




Vilken tur att jag får hjälp med att tömma diskmaskinen! Ok egentligen var det så att diskmaskinen redan var helt tom när Alva ville hjälpa till, så jag var tvungen att lägga i lite fler skedar som hon fick plocka i och ur .. Men det bådar gott inför framtiden med en dotter som gillar att hjälpa till, för det kommer säkert att hålla i sig tills hon fyller minst femton! Eller inte..


Idag skiner solen ute och jag är helt ledig från jobbet och önskar att jag skulle skriva att vi ska ut i solen och njuta av det fina vädret, men tyvärr så är jag så himla förkyld och sjuk så jag ska istället göra någonting som jag i princip aldrig gör. Nämligen att lägga mig ner själv och vila nu när Alva ska sova. I vanliga fall så har jag tusen olika projekt då, men idag ska jag bara lägga mig i soffan och se några avsnitt av Jersey Shore. Lite frisk luft hinner vi få lite grann ändå i eftermiddag då vi ska gå bort till mina föräldrar när Alva vaknar, jag tänkte försöka hinna sy min ugglekudde som jag tjatat om ett tag nu samt att vi ska bli bjudna på middag, härligt!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Idag snöar det hos oss så vi håller oss inne och tjurar av den anledningen, haha!



Ja det gäller att njuta när barnen tycker det är roligt att hjälpa till! Igår dammsög Leia ytterdörren (konstigt val kan tyckas) med sin leksaksdammsugare och ville stolt visa flera gånger vad fint hon gjort.:D



Kram kram

2011-03-29 @ 12:23:14
URL: http://uppsalamamman.blogspot.com
Postat av: Emma H

Tack för husköpargrattiset! =D Känns jätteroligt, och det bara kliar i fingrarna (eller hela mig, haha) efter att få börja inreda! På riktigt liksom. Hyreslägenheten vi bor i nu inbjuder inte till så mycket inspiration.



Och tack för syberömmet också. Hihi. Det är ju lite knepigt att sy, fast ändå lättare än man tror. Jag använde inget mönster till bodyn, utan valde ut en body jag gillar och försökte rita av på mönsterpapper så gott det gick. Blev väl inte helt rakt och så överallt, men det syns ändå inte så mycket när den sitter på eftersom tyget töjer och formar sig.



Mönster finns bl a hos Neanobelle.se (Hon som har Neanobeller är riktigt trevlig och ger bra service!)



Jag å min tur blir så imponerad över ditt inredande och dina pysseltalanger. Du gör så himla fint!



kram

2011-03-29 @ 12:34:47
URL: http://sitamoia.blogg.se/
Postat av: Ida

Superfin outfit hon har idag! Duktig tjej som hjälper till med diskmaskinen =)

2011-03-29 @ 15:01:57
URL: http://chictbyida.blogg.se/
Postat av: boosse

Var det längesedan du köpte mattan på Mio?



Skönt att det gick bra. Akut kejsarsnitt måste, som du säger vara så traumatiskt. Måste känts tryggt att ha det bokat. Då vet man också när man ska få sin guldklimp :)

2011-03-29 @ 17:24:22
URL: http://boosses.blogg.se/
Postat av: Killmamman

maj gadd vilken sötis :) jättefin klänning!



sv: ugglor är fantastiska! kommer bli en hel del ugglor till bebis också, han har redan fem mjukisugglor och han är inte ens född än… det kan sluta illa det här :)



2011-03-29 @ 21:18:52
URL: http://killmamman.wordpress.com/
Postat av: Jasmine

Att diskmaskinen kan vara så rolig, min lilla alva tycker också den är ganska så rolig..jag ser den mest som ett ont måste!! :D

2011-03-29 @ 22:19:00
URL: http://jassenilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0