Shoppat lite grann..

Publicerat: 2011-03-23 Kl: 20:54:00 | I kategori: Shoppat |


Häromveckan var jag hos frissan vilket var väldigt väldbehövligt för min mörka utväxt, och när jag ändå var nere på stan så passade jag på att utöka min vårgarderob lite grann (med svart såklart då ..) Vi har inte Divided i butiken där jag jobbar så det blev några plagg därifrån. Spetsklänningen är lite kul att jag gillade då jag hade typ något liknande för kanske 10 år sedan som jag kastat bort för länge sen, men allt kommer ju tillbaka och det märks verkligen att jag börjar närma mig trettio då man redan sett många trender förut.. Men just svart, randigt och leopard gillar jag och det märks visst på mina inköp, men det kommer nog bli en del småblommiga plagg också då vi fått in så många fina såna på jobbet och det är lite svårt att låta bli!




Spetsklänning, randig topp, långt svart linne (kanonbra, jag använder det under typ allt), leopardtubsjal och spetslinne, allt från h&m Divided. Tubsjalen var nog det bästa köpet för den har jag redan använt typ varje dag sedan jag köpte den!



Lång randig topp och leopardklänning från Indiska av alla ställen, jag tror det är första gången nånsin jag handlar kläder därifrån men jag tycker att de hade fått in mycket fint!

Kommentarer
Postat av: Dessi - Home and desire

Åh. Jag vill också handla vårkläder! Och njuta av kläder... Känner inte riktigt att jag gör det nu....



Kram!

2011-03-23 @ 23:01:35
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com
Postat av: sara

Härligt med lite tillskott i garderoben. Älskar sjalen! En sån vill jag också ha ;)

2011-03-25 @ 16:43:14
URL: http://missmantyniemi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0