Lite tradera

Publicerat: 2011-06-29 Kl: 21:46:29 | I kategori: Barnkläder |
Det blev en hög med kläder att sälja bort trots att jag egentligen  vill spara typ varenda plagg Alva haft på sig..


Den som läser min blogg kanske märkt att jag älskar tradera.. Att köpa alltså, att sälja tycker jag är så tidskrävande och jobbigt att jag gör det max två gånger per år, men då säljer jag en hel del på samma gång. Nu har jag äntligen lyckats lägga ut en liten del av Alvas urvuxna kläder, med betoning på en liten del. Det mesta av Alvas kläder sparar jag i lådor nere i källaren, det känns som att alla plagg är ett "favoritplagg" som jag inte kan göra mig av med. Men nu gick jag igenom de lådor som jag redan hade nere i källaren och lade ut en del på tradera som jag egentligen tänkte spara, bland annat en del sommarplagg som Alva hade förra sommaren. Jag vet ju att om vi får fler barn så kommer jag ändå att vilja köpa en del nytt så allt behöver jag faktiskt inte spara..


Hur som helst, jag fick en kommentar att jag skulle lägga ut länken till mina traderaauktioner och ni hittar dem här!


Kommentarer
Postat av: Blue Velvet

Åh, det fanns ju massa fint, men tyvärr i för stora storlekar. Vågar ju inte köpa nått än eftersom man inte vet könet... Annars hade jag fyndat MASSOR!!!

2011-06-29 @ 22:57:54
URL: http://bluevelvet.nu
Postat av: Dessi - Home and desire

Jösses med kläder! Det blir en hel del och de växer fort...Kram!

2011-06-30 @ 00:00:01
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com
Postat av: Melanie

tradera är toppenbra! men ja, det krävs ju lite mer tid och energi när man ska sälja själv. Men nu ska jag kika om det finns ngt som passar till min fröken hos dina auktioner:)

2011-06-30 @ 07:59:12
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/
Postat av: J

Åh, ja, jag borde också... men tänker ju mig att de ska användas till syskon, men jag är ju också säker på att det kommer att shoppas då också, haha.Tack för kommentaren om förskolekläderna :). Namnandet gick rätt fort faktiskt, superpraktiskt att bara stryka på lappar!2011-06-30 @ 16:28:08
URL: http://welcometothedollhouse.blogg.se/
Postat av: Jessica A

Håller med dig... fast vi har 2 barn nu så vet man ju inte om det blir en tredje... så därför "måste" man ju spara så mycket. Har rensat en del (=en IKEApåse) som ska säljas av men kanske skulle ta ännu mer, som du säger vill man ju ändå köpa nytt!!

2011-07-01 @ 09:36:15
URL: http://sturegatan3.bloggplatsen.se
Postat av: Linda

Hej! Jag har precis hittat hit via Home and Desire, vilken fin blogg du har! Härlig lekpark och vilket fantastiskt fint hår din dotter har. Klänningen var ursöt, jag får nog skynda till Lindex idag :) Ha en fin helg!

2011-07-01 @ 09:57:04
URL: http://alltochelleringet.blogspot.com/
Postat av: Linda

Hihi, det där känns igen. Ser ut som du är lika tokig i att köpa kläder till din lilla som jag :) Visst är det svårt att låta bli något så skoj. Visst kan man tillåta sig om man sedan säljer av en del, då får man ju pengar till att köpa nytt, hihi. Jag gillar Blocket och säljer massor av prylar där. Ska nog börja sälja en del kläder på Tradera snart, det verkar gå bra eller? Vad fint du lagt upp kläderna, det gör så mycket med fina bilder och snyggt upplagda kläder. Kul att du lade ut länken till dina auktioner! Kram Linda

2011-07-01 @ 10:04:41
URL: http://alltochelleringet.blogspot.com/
Postat av: Linda

Oj då såg visst att mi första kommentar hamnade under fel inlägg.

2011-07-01 @ 10:05:43
URL: http://alltochelleringet.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0