Ny ansiktskräm

Publicerat: 2011-06-16 Kl: 22:34:00 | I kategori: Mode & Skönhet |




.
För någon månad sedan efterlyste jag tips på en bra ansiktskräm, och nu när varenda burk i badrumsskåpet börjar vara tomma slog jag till på den här krämen och rengöringen från Apoteket, Cliniderm Active protection. Hittills känns den riktigt bra måste jag säga, jag gillar att det är en pumpflaska vilket känns mer hygieniskt än burk (och ja jag vet att man ska använda spatel i burken men jag använder fingrarna, fy på mig..) och den känns även lagom tunn så den har potential att bli en ny favorit!

Annars så har vi hunnit med en hel del idag då jag varit ledig och hemma med Alva medans Andreas jobbade. På förmiddagen var vi och skrev på alla slutpapper på den nya lägenheten, så nu är alla tillval helt klara! Tyvärr flyttades inflyttningsdatumet fram ännu mer till den femtonde december, jag som ville vara helt klar med allt till jul får nog ge upp den tanken.

Sen har vi både hunnit med en sväng ner till Nydalasjön (jag satt på en filt och läste nya numret av Mama i solen medans Alva sov, underbart!), ett besök på 4H och sen en sväng ner på stan tillsammans med min fina mamma. Rean hade börjat på Polarn o pyret och alla andra roliga affärer och jag och min mamma tillsammans med reor är en livsfarlig kombination hehe.. Ja herregud vad många shoppingpåsar vi kom hem med, mest till Alva såklart men jag visar fynden en annan dag!

Kommentarer
Postat av: Melanie

Har länge varit sugen på att prova den där, men dom är så dyra:-( Du får berätta vad du tycker sen när du har använt den ett tag!

2011-06-17 @ 09:42:24
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/
Postat av: Elin

Visst är det underbart med alla reor som startar nu! Gäller att hålla hårt i semesterkassan för det kliar ordentligt i mina shoppingfingrar kan jag lova! Kul att se vad du fyndat sen :-)



Kram

2011-06-17 @ 12:08:45
URL: http://elinpels.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0