Uggleklänning och skateboard

Publicerat: 2011-07-13 Kl: 12:27:00 | I kategori: Allmänt |


 

Finaste uggleklänningen från Lindex tidigare kollektion, jag hade sån tur att jag fick köpa den för en tjuga av en vän vars tjej växt ur den. Love it. Det fanns så himla mycket fina retrotryck för några år sedan på Lindex, jag har köpt massor av dem på tradera men det vore ju kul ifall det kom en ny kollektion i butiken!

 

Klart Alva var tvungen att inviga klänningen i helgen då vi var bjudna på grillmiddag hos Erik, Elin och Sune! De har ganska nyligen flyttat in i sitt nybyggda hus, och gud vad jag skulle vilja bo i ett eget hus med uteplats varje gång vi är hos dom och hälsar på.. Det är så skönt med en egen gräsmatta där Alva och Sune kan springa runt och leka, men husdrömmarna får vänta i några år till, men någon gång förhoppningsvis..

 

 

Mammas favorittjej! Som hellre ville springa iväg och leka istället för att vara med på kort hehe..

 

Klart Alva ville åka skateboard som sin pappa! Erik (Sunes pappa) åker också jättemycket skateboard så självklart hade han köpt en minibräda till Sune, det är den Alva står på! Kanske blir hon en liten skatebrutta..


Sen vill jag bara tacka för alla fina peppande kommentarer jag fick på inägget om att jag vill starta eget företag med att sälja grafiska tryck till barnrummet, jag blev så himla glad och det känns verkligen superkul! Jag har suttit och ritat en stund varje kväll de senaste dagarna i photoshop, jag har inte hunnit skaffa illustrator än som flera tipsade om men jag tänkte försöka göra det så fort som möjligt för att komma igång på riktigt, men i brist på det så funkar photoshop bra för att träna använda ritplattan och lära mig lite olika funktioner.

 

 

Den här djungeln ritade jag för några månader sedan med promarkerspennor, och något liknande kommer att vara ett av de första trycken till försäljning! Dock lite mer bearbetad och mer detaljer, just nu sitter jag och tränar på att rita blommor..

 

Sen så fick jag även en kommentar häromdagen att jag är veckans blogg på barnshopping.se, superkul och stort tack!

 



Kommentarer
Postat av: Anouk - En Rookimammas Vardag

åh en sådan har jag också fyndatr nyligen-. ses i ett av mina senaste inlägg... underbar är den:D

2011-07-13 @ 16:14:44
URL: http://anouk.blogg.se/
Postat av: Ida

SÅåååå fin klänning!

Du är verkligen duktig på att rita!

2011-07-13 @ 19:59:49
URL: http://chictbyida.blogg.se/
Postat av: Josefin -Happy Days- Följ min fotoskola och vårt husbygge!

Sötaste Alva bär klänningen jättefint!



Tack snälla, ja samarbetet med Stina-Lee har varit så otroligt roligt, väldigt smickrande att bli tillfrågad. :-)



Ang hur man gör ett rakt streck, jag vet inte vad tangenten heter, men det är en uppåtpil (på mitt tangentbord sitter den under caps lock) och den håller man in när man drar ett streck så blir det rakt. :-) hoppas du förstår, hur jag menar.



Kram

2011-07-13 @ 21:03:49
URL: http://myhappydays.se
Postat av: boosse

tack så mycket vi hade det verkligen toppen och tur med vädret också. Kunde inte blivit bättre men ack så skönt att vara hemma :)

2011-07-13 @ 21:05:34
URL: http://boosses.blogg.se/
Postat av: Cassandra, mamma till Josefin och Lexus

Vilken underbar klänning :) vill med ha :)

2011-07-13 @ 21:32:45
URL: http://weareyoungparents.blogg.se/
Postat av: Maria - med bebis i magen ☆

otroligt söt verkligen! :)

2011-07-14 @ 08:51:27
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Dessi - Home and desire

Men oj. Så fin din djungel är. SÅ duktig du är! Jag kan inte alls rita...



Och jag älskar Alvas uggleklänning! Tycker Lindex överlag har finast barnkläder, mer mönster och så! :)



Och tack för tipset om dopguiden.se! Har kikat runt lite där innan, men hade helt glömt bort den. Har varit inne och läst på lite nu, känns som att jag har läget hyfsat under kontroll. Blir till att provbaka tårtan nu någon dag framöver... :)



Kram!

2011-07-14 @ 16:14:47
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com
Postat av: kela

den där klänningen är så himla fin! jag köpte den med för ett tag sen på loppis. Fast i storlek 110-så det dröjer läääääänge innan vi kan använda den. men den som väntar på nått gott heter det ju ;-)

Ja, det är superhärligt med egen uteplats och gräsmattan. Vi bor i radhus och har en liten plätt, men den räcker så bra så för Signe nu även om drömmen är ett eget hus. Superfin tavla också, det är så skoj att rita barnmotiv :-)

2011-07-14 @ 17:07:17
URL: http://www.kelascrappar.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0