Lite semesterbilder!

Publicerat: 2011-07-16 Kl: 13:59:00 | I kategori: Utomhus |


 

Alva var överlycklig av att få plaska runt vilket gjorde att jag också var överlycklig trots att jag är en badkruka, men jag vågade doppa mig iallafall..

 



På måndag börjar jag att jobba igen efter fyra veckors semester, det är inte klokt hur fort de här veckorna har gått! Som tur är så har vi haft bra väder nästan hela tiden förutom den första veckan som regnade bort.. Nu verkar det dåliga vädret vara här igen, för när vi vaknade imorse så smattrade regnet utanför fönsterrutan. Vad passar bättre då än att gå igenom lite bilder från de här semesterveckorna för att få lite sol i sinnet iallafall! Jag har som vanligt tagit massor av bilder men knappt hunnit visa några i bloggen så här kommer lite bilder från förra veckan då solen stekte och vi hängde på stranden varje dag, Alva älskade att bada och ville aldrig kliva upp!

 

Alva och Sune hängde vid stranden mest hela tiden, finns det något bättre än att bygga geggiga sandkakor och plaska i vattnet..




Vi hade sån tur att vi fick besök av en hel ankfamilj som simmade runt fötterna på oss, Alva var väldigt fascinerad som vanligt och ville gärna klappa..



Vi har varit på olika badplatser runt Nydalasjön och badat , det blir ännu mer perfekta utflyktsmål nästa sommar då vi kommer att bo bara ett stenkast därifrån!


Nej nu ska vi nog ta oss ut och göra lite ärenden, möjligtvis får vi besök i eftermiddag också så jag kanske hinner slänga ihop en kladdkaka! Trevlig lördag på er alla!


Ps. Jag måste ju bara skriva vad Alva kom in och sa nyss som Andreas nog lärt henne - "mamma blogga" haha..

Kommentarer
Postat av: cassandra, mamma till josefin och lexus

tackar :)

Gud vad jag börjar gillar kläder med massa tryck på när man ser din tjej i dom underbara kläderna :) har några med tryck, men de blir nog att införskaffa mera :D Några favorit märken? :)

desamma! Kram

2011-07-17 @ 00:07:45
URL: http://weareyoungparents.blogg.se/
Postat av: Melanie

Vilka underbara bilder! Och tiden den går så fort, 4 veckor är ändå 1 månad. Hur kan den tiden bara rusa förbi sådär snabbt?! Men jag förstår att ni har haft det skönt tillsammans! Kram och lycka till imorgon!

2011-07-17 @ 08:42:02
URL: http://enlitendelavmig.blogg.se/
Postat av: Malin - Mamma till Alice O Lowe

Så härliga bilder :)

2011-07-18 @ 12:17:59
URL: http://alicesmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0