Nya klossar från Jabadabado!

Publicerat: 2011-01-04 Kl: 13:23:00 | I kategori: Hemma hos oss - Alvas rum GAMLA LÄGENHETEN |

Nu har även Alvas julklappar börjat ta plats i hennes rum! Dessa byggklossar från Jabadabado fick hon från mig och Andreas och de blev populära med en gång! Alva är inte så intresserad av att riva ner torn som de flesta små barn verkar vara, jag tror hon har ärvt min försiktiga peronlighet för hon vill hellre plocka ner klossarna en och en försiktigt istället för att riva..Det är ju inte heller någon nackdel att de är härligt färgglada och förgyller barnrummet när de inte används! - Titta mamma jag hittade en liten kloss i den stora klossen!De funkar även att ha som lådor att lägga små saker i eller att lägga klossarna i varandra, och det är mer Alvas grej just nu. Hon älskar att lägga saker i sina små väskor och lådor, för att sen ta upp dem igen. Och lägga tillbaka i väskan igen. Och ta upp igen..


Kommentarer
Postat av: therese och oliwer

åh vilka fina vimplar vart har du hittat dom? söt liten tjej du har, hur gammal är hon?kram

2011-01-04 @ 14:23:32
URL: http://oscarochtherese.blogg.se/
Postat av: linda-mamma till Tyra

de där klossarna är så himla fina. Men nu är det totalstopp vad gäller leksaker och prylar till Tyra, vi simmar snart i leksaker känns det som...lyxproblem kanske.På gott och ont det där med egen vilja. Kom som en blixt från klar himmel för några dagar sen. Ska jag vara ärlig så hoppas jag att det är en utvecklingsfas eller ett släng av "ettårstrots" snarare än hennes personlighet. Jag kommer bli gråhårig om det fortsätter länge. Men samtidigt får man väl ta allt med en nypa salt. Det är ju inte hela världen om hon vägrar sätta på sig ett par byxor om man ändå inte har bråttom eller ska nånstans, och vägrar hon bli matad eller äta nån dag så svälter hon väl inte av det. Så jag försöker tänka så, att jag ska välja mina fajter.

2011-01-04 @ 20:32:19
URL: http://minbebis.com/blogg/lindaochtyra
Postat av: FruSofie

Vilka fina klossar, vart har du hittat dem??Passade verkligen bra in på hennes underbara barnrum =)

2011-01-04 @ 21:06:00
URL: http://frusofie.se
Postat av: Sofia - Mamma till Vera

Åhh...de klossarna har Vera på sitt rum oxå. Hon är lite för liten att leka med dem ännu men snart så! Som du säger..de är ju en fägklick och fina att se på ändå, jag fick "vill-ha" känslor direkt jag såg dem i affären:))

2011-01-05 @ 10:26:34
URL: http://sofiaemilssons.blogg.se/
Postat av: Ida

Klossarna ser ljuvliga ut. Likaså det rosa monstret som jag skymtar i bakgrunden. Var har du köpt det?

kram

2011-01-05 @ 13:35:41
URL: http://chictbyida.blogg.se/
Postat av: Mickan

Mysigt rum hon har, Alva. :)

2011-01-05 @ 22:04:38
URL: http://angel-like.com
Postat av: isa

Älskar alvas rum och monstret ifrån lagerhose livar verkligen till det. Bygg klossarna är en stor favorit här hemma också. Min dotte är som dig och Alva där, plockar och bygger försiktigt. Dock är min Ella mer vild är tam på andra plan i stället ;)

2011-01-06 @ 12:30:19
URL: http://rustaupp.blogg.se/
Postat av: LISA [mamma till Alva och bebis i magen]

Älskar att allt är så färgglatt :) man blir så glad!

2011-01-06 @ 13:59:15
URL: http://lising.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0