Ugglorna har blivit lite kändisar!

Publicerat: 2011-02-10 Kl: 22:02:33 | I kategori: Inredning |





Alva gillar såklart också ugglorna och känner även igen dem på kort, Ho-Ho sa hon och pekade när hon såg dem i bloggen!
'

Nämen titta vilka som får vara med på framsidan på Styleroom, Alvas ugglisar!


Jag har fått så många gulliga kommentarer om ugglorna jag sydde till Alva innan jul, och nu när jag gick in på styleroom såg jag genast några små filurer som jag kände igen på förstasidan! I och för sig handlade den artikeln om hur populära vimplar har blivit och det var flera utvalda inspirationsbilder med supefina hemmagjorda vimplar från flera olika styleroommedlemmar, men jag blev ändå lite stolt att ugglorna också var med :)

Jag har nog aldrig skrivit det förut så jag vill passa på att tacka alla er som läser min blogg och lämnar så fina kommentarer, jag blir så glad för varenda en! Den som vill får även gärna lägga en röst på min blogg hos Denise där jag blivit nomonerad till veckans blogg, man kan rösta en gång per dag till och med söndag!

Nog med egoskriverier nu, vi har ju faktiskt haft en superproduktiv dag och varit på språng ända sedan imorse! Förmiddagen spenderade vi på Öppna förskolan där Alva fick leka av sig lite grann, och sen slutade Andreas två timmar tidigare idag vilket gjorde att vi hade tid att åka på Busplaneten också för lite mer lek! Vi var de enda besökarna så det kändes lite tomt och ödsligt, men Alva var nog nöjd att hon hade hela bollhavet för sig själv. Som avslutning åkte vi förbi Erik och Elin eftersom vi ändå var i närheten och så fick Alva leka av sig ännu mer med Sune och alla hans roliga leksaker. Allt verkar vara så himla kul att leka med när man är borta, för här hemma ledsnar hon på sina egna leksaker efter bara någon minut..

Där emellan hann vi också med att köra runt och kika var alla dagis ligger på området vi ska flytta till i höst, det är bara en vecka kvar innan vi ska anmäla oss som man får göra tidigast sex månader innan dagisstart. En positiv sak var att det säkert finns minst sju dagis på området och att tre av dom ligger max några hundra meter ifrån där vi ska bo, samtidigt som det negativa är att vi kommer att flytta till Umeås populäraste område för barnfamiljer och man ofta läser i tidningen att det är så svårt att få dagisplats just där. Men vi får hålla tummarna för att vi får plats på något av de dagisen vi väljer som alternativ! Just nu känns det så himla långt bort men vips så är det höst och Alva springer bort till dagis!

Kommentarer
Postat av: Mickan

Oj så roligt att ugglorna fick vara med. :D

Hoppas ni får en dagisplats till Alva nu också. Det tycker jag att ni borde få. :)



Jamen precis. Haha. Kanske borde uppfinna en rivsked. :P En skedhyvel. :P Haha. Skulle nog bli poppis.



Kram

2011-02-10 @ 22:53:11
URL: http://angel-like.com
Postat av: Mamma Miaa - Gravid

Dina ugglor inspirerade mig till att göra om en kudde till min dotter :) Kolla gärna i min blogg. Gjorde den igår och det är tack vare dig :)

2011-02-10 @ 23:53:54
URL: http://actioonradar.blogg.se/
Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Förstår att det är superroligt när folk gillar det man gjort! Så det är bara att suga åt sig :)



Jag har självklart röstat på din blogg också!

Kram

2011-02-11 @ 08:30:57
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Bettan

Jag tycker att du absolut ska vara stolt över din söta ugglor. Jag villa att du ska veta att varje gång jag går in på din blogg blir jag väldigt inspirerad och känner en stor lust att börja pyssla, Men det var ju det där med tiden ;):P



Klart jag ska gå in och rösta och grattis till första sidan på styleroom :)



Kram!

2011-02-11 @ 09:19:32
URL: http://haradso.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0