Djungeltema

Publicerat: 2011-02-19 Kl: 11:48:00 | I kategori: Teckningar & Illustrationer |
En färgglad djungel, ritad med promarkersFör någon dag sedan började jag med den här teckningen medan Alva låg och sov, egentligen borde jag såklart också passa på att vila medan hon sover, men att bara ligga still när jag har tusen andra grejer jag vill hinna gör mig bara ännu mer stressad. Så istället springer jag runt och håller på med ungefär hundra olika pysselprojekt samtidigt som jag vill lära mig att teckna, bli bra på photoshop, lära mig illustrator och lite andra grejer.. Men jag får väl vara nöjd för varje liten sak jag hinner slutföra, för snart börjar jag jobba och kommer nog inte att ha så mycket tid över till pyssel..

Kommentarer
Postat av: Ida

Jättefin!!!

2011-02-19 @ 12:26:19
URL: http://chictbyida.blogg.se/
Postat av: Malin

Riktigt fint, va duktig du är!

2011-02-19 @ 16:57:32
URL: http://malinssmamirakel.blogg.se/
Postat av: Helen

Vilken härlig tavla / teckning vilka fina färger man blir så glad av den:)

Postat av: Josefin -Happy Days-

Så glad och härliga illustrationer du gör, man blir glad av o titta på dem! Gör du allt efter egen idé och huvud? Du borde verkligen satsa på att göra en barnbok. :-)

2011-02-20 @ 08:37:00
URL: http://landhagen.blogg.se/happydays
Postat av: Ida

Vilken underbar bild!

Härliga färger! Den utstrålar glädje! :)

Håller med Josefin, hade passat fint i en barnbok!!

// Ida

2011-02-20 @ 09:27:04
URL: http://dobelieve.blogg.se/
Postat av: Emma H

Oj vad du låter som jag! Eller ja, lite som jag vill vara, haha. Jag har hundra pysselprojekt i mitt huvud, massor av kreativt som jag VILL göra. Fast istället för att fara runt som en duracellkanin när barnen sover så sjunker jag ner i soffan och bara gör ingenting. Skittråkigt. Jag VILLVILLVILL så himla mycket! Gaah!I alla fall, fin teckning! Vad är promarkers? Jag tecknade rätt mycket förut men det var längesen sist. Vilket känns så himla tråkigt. Nu sitter jag bara vid datorn när jag är kreativ. Skulle så gärna vilja rita, men en av sakerna jag saknar är riktigt bra pennor. Jag försöker ibland köpa men lyckas aldrig hitta några jag faktiskt gillar. Som är av bra kvalité och ger bra resultat. =P Är promarkers någon typ av pennor och hur får man tag på sådana isfll?

2011-02-22 @ 16:22:29
URL: http://sitamoia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0