Nya lampor till vardagsrummet!

Publicerat: 2011-08-12 Kl: 21:56:00 | I kategori: Inredning |


 

Två stycken vita LJUSÅS SALBO från Ikea


De här fina lamporna från Ikea har mina föräldrar haft hemma hos sig länge, och varje gång jag ser dem blir jag lite sur på mig själv att jag inte köpte likadana sist vi var där. Som jag nämt förut så har vi över femtio mil tur och retur till närmaste Ikeavaruhus, så det blir ett besök ungefär en gång per år (som jag längtar till hela året typ..). Men nu hade jag sån tur att Tomas och Nina stannade till på Ikea på vägen hem från sin bilsemester, och när de frågade ifall det var något speciellt de skulle köpa åt mig så var svaret givet! Och jag skriver åt mig, inte åt oss eftersom Andreas inte är lika intresserad av vilka lampor vi har i fönstret som jag är hehe..

 

 

Jag blev så himla nöjd, tycker att de är jättefina! Tyvärr blev bilderna himla dåliga men jag orkar inte ta några nya, man ser ju på ett ungefär hur de ser ut!


 

Lite farligt ställe att placera den ena lampan dock, Alva gillar att kliva upp på fotöljen och stå och spana i fönstret samt pilla på allt som står på fönsterbrädan, så efter att jag fotat så flyttades lampan typ en meter åt höger, mycket säkrare ställe..

 


På tal om Ikea så har förstasidenyheten i lokaltidningarna den här sommaren handlat om att Ikea undersöker möjligheten om att öppna i Umeå!! Jag (och över 100 000 umebor..) blev så klart överlycklig av den underbara nyheten, men det har stått liknande saker i tidningen de senaste tio åren lite då och då, så jag tar inte ut nån seger i förskott och väntar med glädjedansen tills det är bestämt till 100%. Men jag håller tummarna lite extra hårt denna gång..


Kommentarer
Postat av: Blue Velvet

Snyggt!!! Ibland är IKEA bra. Tråkigt bara att man måste åka enda till Gbg för att komma till ett. Får man fråga vart du köpt ugglorna du har i fönsterkarmen?

2011-08-13 @ 21:08:02
URL: http://bluevelvet.nu
Postat av: Mli - Husägare & barnlängtan ♥

Den där lampan har vi med :) dom är ju såå snygga, älskar att det är med dimmer också :) jag ser att vi har likadant tvrumsbord också :)

2011-08-16 @ 12:04:47
URL: http://idamli.blogg.se/
Postat av: Malin - Mamma till Alice & Lowe

Snygga dom var! :)

2011-08-17 @ 10:41:03
URL: http://alicesmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0