Lekparkshäng

Publicerat: 2011-04-29 Kl: 20:03:00 | I kategori: Utomhus |


I måndags var vi lediga tillsammans hela familjen och besökte Erik, Elin och Sune hela dagen lång. Vi tog massor av fina kort, men eftersom jag har jobbat resten av veckan så har jag inte hunnit att lägga ut bilderna förrän nu, men bättre sent än aldrig som man säger. Det tar så himla lång tid att redigera alla bilderna när Andreas envisas att fota i RAWformat, så man måste sitta och spara om varenda bild till Jpeg för att kunna använda dom.. Hur som helst, Alva och Sune verkar gilla varandra jättemycket, speciellt Alva har pratat om Sune varenda dag sen vi träffades. Uune säger hon och pekar på lekparken för att visa att de minsann hade lekt där tillsammans! Och hon var så gullig på lekplatsen då Sune ramlade och blev ledsen, för då skulle Alva försöka trösta genom att stryka på Sune..

 

Coolaste kidsen! Alva har stenvägrat att använda solglasögon, men jag tror att det gick bra nu då hon såg att Sune använde sina!

 

 

Den gigantiska lekparken vi var i ligger supernära där vi ska flytta i höst, precis vid nydalasjön. Här står vi och spanar på fåglar, Alva pekar och säger pippi!

 



Mellan lekparksbesöken hann vi med årets första grillning medans Alva och Sune låg och sov - lovely!



Det är ju tur att papporna har barnasinnet kvar när våra egna barn är för små för att kunna klättra i såna här ställningar..




♥♥♥

På väg till lekparken passade vi på att kolla in hur bygget går för vår nya lägenhet, och nu är femte och sista våningen på plats. Vi ska bo på fjärde våningen och får förhoppningsvis utsikt över sjön ifall inte några höga träd är i vägen! Eftersom alla lägenheter ser likadana ut gick vi in och kollade på lägenheten på nedre plan, och jag måste säga att den kändes mycket mindre än vad jag trodde, men det kanske beror på att det bara var betong överallt. Speciellt Alvas rum kändes pyttelitet, inte något större än vad hon har nu vilket jag blev lite besviken på då jag trodde att det skulle vara ganska mycket större och redan har möblerat och planerat allt i minsta detalj i mitt huvud.. Men planlösningen är lite annan än vad vi har nu, så förhoppningvis lyckas jag klämma in alla saker som jag har tänkt i hennes rum, och med nya tapeter så kommer det ändå att kännas nytt och fräscht!

Kommentarer
Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Så mysiga bilder! Lekpark är skoj .. hellst när barnen har en bästis att leka med :)

Kram

2011-04-29 @ 22:38:30
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: Alexandra

Oj ni har fortfarande isen kvar, vi har ju gröna träd här. Tänk vilken skillnad :). Nu är det valborg på riktigt det kom några regndroppar för en stund sedan ;).



Trevlig helg på dig!!



Kram

2011-04-30 @ 12:23:10
URL: http://minbebis.com/blogg/soontobe/
Postat av: Killmamman

verkligen coola solglasögonkids :)

2011-04-30 @ 13:31:32
URL: http://killmamman.wordpress.com/
Postat av: Karin

Härliga bilder :)

2011-04-30 @ 13:57:14
URL: http://karinochnova.blogg.se/
Postat av: Malin - Mamma till Alice O Lowe

Super fina bilder! :)



Kram

2011-04-30 @ 19:33:27
URL: http://alicesmamma.blogg.se/
Postat av: emma, mamma till julia (foto)

tack ja jag gillar också färgglada plagg det var därför jag köpte det. bra pris också för att vara mckinley, köpt på intersport :) haft en bra helg? kram

2011-05-01 @ 10:21:07
URL: http://emmzien.blogg.se/
Postat av: Lina

Vilka fina bilder:) Ni ser ut att haft en jätteskön dag. Jag tycker att di ska ta den tapeten i köket, den är jättesnygg:) Ha en bra dag! Kram

2011-05-01 @ 14:10:44
URL: http://husochbus.webblogg.se/
Postat av: boosse

åh vilka mysiga bilder :)

Något som inte ser mysigt ut är isen, usch, försvinn!

2011-05-01 @ 19:04:20
URL: http://boosses.blogg.se/
Postat av: Elin

Nä vad sött att hon säger Uune, vilka fina bilder ni tagit!

2011-05-02 @ 08:47:52
URL: http://eelinws.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0