Den nya sparbössan

Publicerat: 2011-04-11 Kl: 08:34:37 | I kategori: Hemma hos oss - Alvas rum GAMLA LÄGENHETEN |


Elefantsparbössa från Pearhead


Nu har jag äntligen hämtat ut den fina sparbössan från Pearhead som jag beställde från Babylooba tidigare i veckan. Helt otroligt snabb leverans var det också, jag lade beställningen på tisdag vid lunchtid och fick ett sms att jag hade ett paket att hämta ut redan dagen på onsdagen. Jag hann dock inte hämta ut paketet förrän till helgen och blev uppriktigt förvånad när det visade sig vara sparbössan som kommit så snabbt. Som alltid när vi får paket så vill Alva vara med och hjälpa till att öppna, hon tycker att det är väldigt spännande att se vad som finns däri..


Alva var mest intresserad av undersidan där locket fanns, hon älskar ju att trycka på knappar och ville gärna sitta och trycka på locket och se ifall nåt spännande skulle hända.. Hon är ju van att NÅT iallafall ska hända när man trycker på en knapp, typ att en lampa tänds, att en maskin sätts igång eller att man byter kanal på tvn.


Den var lite mindre än jag trodde att den skulle vara, men superfin ändå och passade väldigt bra med Alvas alla andra prylar på hennes bokhylla!

Bara för att hon är så fin ♥


Jag känner att jag inte har tid att sitta vid bloggen lika mycket som tidigare nu, inte så konstigt kanske då jag antingen jobbar eller är med Alva. Jag och Andreas jobbar om varandra hela tiden och har bara tre lediga dagar tillsammans per månad, så det blir inte mycket tid över. Det är verkligen skillnad mot för några månader sedan då Alva typ sov tre gånger per dag och man kunde sitta och slösurfa lite mer.. Men för att hinna skriva det här inlägget så mutade jag Alva med en apelsin som hon älskar, jag fick hela 10 minuter vid datorn innan hon blev less! Annars kommer hon farandes direkt om man öppnar datorn, hon ska gärna trycka på alla knappar eller se på Molly mus eller Babblarna. Det är lite kul att hon verkligen kan säga nu vad hon vill, för om det är Molly hon vill se så säger hon Mommy och pekar på datorn, och vill hon se Babblarna så säger hon nåt som låter som Babblabbla..


Kommentarer
Postat av: Dessi - Home and desire

Åh. Så fin sparbössan blev! Jag hade gärna sett lite mer detaljbilder från bokhyllan. Vi har köpt en likadan och jag behöver inspiration! :)

2011-04-11 @ 09:34:07
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com
Postat av: Emma - mamma till Meja och Alvin

Tåget, var kommer det ifrån? Superfint!

2011-04-11 @ 09:38:18
URL: http://emmaoskrutten.blogg.se/
Postat av: Michaela | Vägen till uska, bloggdesign, foto & vardagsliv

vilken sötnos :)

så fint rum hon har :D

2011-04-11 @ 09:57:34
URL: http://soeticz.webblogg.se/
Postat av: ♥ Anna S

Alva har SÅÅÅÅ fint på sitt rum!!!



Visst är det helt hopplöst att sätta sig vid datorn.

Nicole är på mig DIREKT och drar i mig och vill upp i knät och sen ska hon trycka och dra och slå på datorn. Man blir ju lite lätt stressad, typ!



Ha en bra dag!

KRAM

2011-04-11 @ 10:06:35
URL: http://ansobloggar.blogg.se/
Postat av: Hanna - Mode, smyckestillverkande och min vardag

Vilket fint rum hon har!

2011-04-11 @ 21:03:50
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Dessi - Home and desire

Så fint det är i bokhyllan! Vi har vår liggandes nu för att rummet ser så tomt ut annars... Men senare kommer den också att få stå upp! :)

2011-04-12 @ 09:48:56
URL: http://www.homeanddesire.blogspot.com
Postat av: Jannie-mamma till Vicor

Så himla fin!

O den passade ju perfekt!

Förstår dig absolut med tiden för bloggen.Nu när han röjarn här ska fram o undersöka allt så blir det inte många min över här framför skärmen.

Jo när han sover då.Men då är det ju 100 andra saker som ska göras med...ha ha ha

Stor kram på dig!Alltid lika kul att läsa dina inlägg

2011-04-12 @ 16:44:55
URL: http://ettforsoktilldagbok.se
Postat av: Lina

Hej!



Var har du köpt de där rosa lådorna med lock till Expedithyllan från Ikea? De man köper på Ikea har väl inte lock? Var har du fått tag i rosa moln tyg till gardinen?



Tack för svar.



Mvh /Lina

2011-04-14 @ 13:40:12
Postat av: Liger - The Biggest cat on the Planet

that kid is just adorable :) so cute so sweet :)

2011-04-14 @ 14:08:25
URL: http://www.ligerworld.com
Postat av: lovisa

men så sött :D

2011-04-14 @ 14:29:18
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: ELINOCHALVA

Lina:



Hej! Förvaringlådorna är egentligen pallar med förvaring, och jag har köpt dem på Mio i höstas! Molntyget kommer från färg & form, jag har köpt det på designbutiken i umeå men det går att köpa på nätet också, tex http://www.barnklassiker.se/index.php?route=product/product&product_id=214



Kram Elin

2011-04-14 @ 22:24:59
URL: http://elinochalva.blogg.se/
Postat av: Anna

Vilken ursöt sparbössa! Åh vilket fint rum din lilla tjej har:)

2011-04-16 @ 15:54:17
URL: http://jagochpyret.blogg.se/
Postat av: Andrea

Hej!

Har varit inne på Din blogg nu de senaste dagarna och hämtat inspiration till våra döttras kommande rum =) Verkligen jättefint rum Din dotter har. Undrar var man kan köpa/beställa den rosa elefanten (gungelefanten =) Mejla gärna mig för svar, om Du vill förstås =)

Tack på förhand!

Mvh
Andrea

Svar: Hej! Tack så jättemycket, alltid kul att kunna inspirera :) Gungelefanten köpte jag 2010 från bestkids.se tror jag, men den finns tyvärr inte kvar längre, det är många som frågat efter den så jag har kikat förut. Men märket är kids company, kanske att den går att hitta någon annanstans! Mvh Elin
Elin

2012-09-10 @ 17:04:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0