lite om mig själv..

Publicerat: 2010-09-29 Kl: 15:29:00 | I kategori: Allmänt |


Kanske skulle skriva lite om mig själv så här i början av bloggen. Är en tjej på 20+ (ok snart 30) som bor i Norrlands huvudstad med min sambo och dotter som föddes i januari 2010. Just nu är jag mammaledig och kommer att vara det till efter jul någon gång, så för tillfället kommer min blogg kanske att handla lite mer om mammalivet. Senaste modet byts ut till barnkläder och heminredning till barnrum. Man hinner inte tänka lika mycket på sig själv som tidigare, och eftersom det är svårt att klä sig allför moderiktigt när man är ute och går långpromenader och leker i sandlådan på dagarna kommer det nog bli mer "alvas dagens outfit" än min egen. Dock så älskar jag mode och kläder, så lite blir det allafall!

När jag inte är mammaledig jobbar jag i en klädbutik, har jobbat i ca 5 år och trivs superbra, det är så himla roligt att går till jobbet! Så efter jul blir det mer "vuxen" mode eftersom man klär upp sig varje dag på jobbet, och man vill gärna köpa det senaste som kommit till butiken, blir en hel del shopping alltså! Vill inte ens tänka på hur många tusen jag handlar kläder för per år..

Annars gillar jag inredning, läsa böcker när jag får tid, och att umgås med mina fina tjejkompisar och familj.  Jag tycker om att vara kreativ och har oftast något litet pyssligt projekt på gång, senast Alvas barnrum! Om jag skulle beskriva mig själv med tre ord så skulle det nog vara " snäll shoppingberoende mamma". Har själv gillat att läsa bloggar sen många år tillbaka, då engla precis börjat blogga och eleonore nygårds var typ den enda modebloggaren. Det är en gåta att jag inte börjat blogga själv för flera år sen när jag har följt "bloggvärlden" så länge. Men tyckte det var dags nu, hoppas att du kommer att gilla min blogg!


Kommentarer
Postat av: Linnea Granström- Ebbas Mamma

Hurre du Norrlands huvudstad är väl endå Luleå ;) blink blink**

2011-01-23 @ 15:25:43
URL: http://linneagranstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0