Nyklippt

Publicerat: 2010-10-12 Kl: 16:40:03 | I kategori: Vardag |


Vid åttatiden imorse när jag fortfarande gick omkring som en sömnig zombie, slog det mig plötsligt att jag bestämt med en jobbkompis som också är mammaledig att vi skulle gå ut och gå tillsammans. Förra gången vi skulle gå ut och promenera glömde jag helt bort det, så vid niotiden, en halvtimme efter vi bestämt träff ringde hon och undrade var jag höll hus. Man ska inte bestämma saker att göra så tidigt på morgonen, hjärnan har inte riktigt börjat fungera då har jag märkt.
.
Men idag ville jag inte komma försent så det var bara att dra på Alva vinteroverallen och ge sig ut i kylan. Om jag hade haft med kameran kunde jag ha tagit kort på isen på vattenpölarna! När blev det is ute helt plötsligt? Men det kändes ganska skönt när vi kom in igen efter 1,5 timmes promenad att klockan bara var tio och vi hade hela dagen framför oss! Inte för att vi har hunnit gjort så mycket spännande ändå, om inte tvätta plocka handla räknas som spännande.

Jag har dock låtsas att jag är frisör och klippt Alvas lugg som hade börjat växa ner i ögonen. Lite snett blev det eftersom det är lite svårt att ha en sax i närheten av en bebis som inte sitter still. Men söt blev hon ändå!Nyklippt men nöjd ändå!Kommentarer
Postat av: Elin

oj så söt hon är lillpluttan! Du vart har ni köpt pallen som ni gav henne på dopet? Visst var det en sån med bokstäver? Vi funderar på en sån till Sune nu när han snart blir 1 =)

2010-10-12 @ 20:30:42
URL: http://eelinws.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Fantastiskt söt ;) Bättre än min kllppning idag som gick sådär... ;)

2010-10-12 @ 21:03:55
URL: http://whattowear.blogg.se/
Postat av: Elinochalva

Elin: Ja snart fyller ju sune 1 år, tiden har gått ganska fort, tyckte inte det var så länge sen vi satt och åt på marias och var höggravida båda två :)Pallen är från Bonde of sweden, http://www.bondeofsweden.se/ kram kram

2010-10-13 @ 17:42:17
URL: http://elinochalva.blogg.se/
Postat av: linda-mamma till Tyra

oj, is! Och vinteroverall, det ser jag inte framemot. Börjar redan bli less på att klä på Tyra en massa kläder, inte bra.

2010-10-13 @ 19:59:25
URL: http://linmackblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0