Traderafynd

Publicerat: 2010-10-10 Kl: 14:09:42 | I kategori: Shoppat till Alva |


Jag älskar verkligen Tradera och har köpt mycket fint till Alva därifrån. De fyra sista månaderna av min graviditet var jag sjukskriven och låg mest hemma och tyckte synd om mig själv, och under de månaderna upptäckte jag hur mycket fina barnkläder det finns. Nästan varje vecka budade jag hem några plagg, så när Alva föddes hade jag en hel byrå fylld med små söta bodys och plyshbyxor. Jag var inte säker på om vi verkligen väntade en liten tjej så det blev mycket turkost, grönt, orange och brunt, och med härliga retrotryck som jag gillar!

Alla i min närhet sa till mig att hon aldrig skulle hinna använda alla kläderna jag köpt till henne, och de hade ju såklart helt rätt. Ingen bebis kräks nog så mycket att den behöver typ 20-30 bodysar.. Men för mig var det ändå värt det, det kändes lite mer verkligt att en bebis snart skulle vara här när jag fick tvätta alla små kläderna, vika in dom i byrån och öppna lådorna och bara stå och kika på dem. Och längta såklart!

Nu för tiden köper jag mest på tradera när hon verkligen behöver något, men några " bara för att dom är så fina-plagg " dimper ner i brevlådan då och då.
.
Här är några fina fynd jag gjort den senaste veckan!
Body med moln från JNY Design, Plyschmössor från Kameolont Design, elefantmössa och mössa med igelkottar från AnnaDahl Design, och tofflor från Bobux, sitter jättebra på den lilla foten!




Denna mössa var lite för stor så Alva blev en hiphop-baby!

Kommentarer
Postat av: Evelina

Vad fina mönster! Jag gillar när mössan sitter så där lite baggy ;-)

Vi hade nog 20-30 bodysar eftersom E var en riktig kräkare, och vi tvättade bara 1 gång i veckan som vanligt!



Kram

2010-10-10 @ 17:00:15
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Fröken M

2010-10-10 @ 19:40:25
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Fröken M

åh va myckke fint ! Jag har helt missat traderas storhet och borde nog kika in där ! Min sambo vill inte heller till ullared så honom lämnar vi hemma de gånger jag får för mig att åka dit ;)

Kram

2010-10-10 @ 19:41:31
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Linda

Vilka söta barnkläder! Visst är det helt otroligt vad mycket fint man kan hitta på tradera.. det gäller bara att leta ordentligt! Lycka till med kuddarna om du får för dig att sy några!

2010-10-11 @ 14:26:40
URL: http://lindisplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0