JNYdesign

Publicerat: 2010-10-28 Kl: 21:59:44 | I kategori: Barnkläder |


Jag kunde såklart inte hålla mig från att beställa några fina plagg från JNY som jag skrev om igår i ett inlägg. Tyvärr så fanns det inga klänningar eller tröjor med moln i Alvas storlek, annars hade de definitivt fått följa med i beställningen. Jag har suttit och kikat igenom deras webshop hela kvällen. Eller inte hela kvällen. Vi kom hem vid 20.30 efter att ha varit hos mina föräldrar och käkat tacos tillsammans med min bror och hans tjej, supertrevligt! Och så proppmätt att jag knappt orkar röra mig, först flera omgångar tacos och sen efterrätt i form av gräddglass och fruktsallad..

Inte så konstigt att jag inte går ner mina sista gravidkilon..
.
Men tillbaka till kläderna! Det blev 2 stycken klänningar samt ett hemligt paket med utgående kläder! Så himla spännande, jag hoppas såklart att något av plaggen i det hemliga paketet innehåller MOLN!
Denna fina klänning var på rea, och den köpte jag i rött!


Denna klänning med apor köptes också!



Jag hade tänkt att beställa en body i det härliga djungeltyget, men jag glömde lägga den i varukorgen och nu har jag redan beställt, det får bli en annan gång...

Alla kläder från jnydesign.se

Så nu hoppas jag bara att kläderna passar! Jag tog en av klänningarna i en storlek större så den får vi nog spara till våren!

Kommentarer
Postat av: Sofie

Vad fina kläder, ska kika in där. Tack för tipset!



Trevlig Helg=)



Kram

2010-10-29 @ 10:45:38
URL: http://frusofie.se
Postat av: britta Bloggar

Vilka fina!

2010-10-29 @ 15:15:04
URL: http://brittabloggar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0