Frisörbesök

Publicerat: 2010-10-27 Kl: 15:21:33 | I kategori: Allmänt |


Idag var det äntligen dags för ett besök hos frisören vilket var väldigt behövligt då jag inte varit där sen i slutet av maj och utväxten började närma sig en decimeter, inte helt okej. Jag går nästan alltid på drop in på Clip, så jag har alltid olika frisörer varje gång, och idag var det en jättetrevlig ung tjej som fick äran att göra slingor och klippa mig! Jag har funderat ett tag på att klippa lugg och hade väl egentligen bestämt mig för att vänta till våren istället då det är lite bökigt att hålla luggen snygg under vintern med mössa och snöstorm ute. Men när jag väl satt ner i frisörstolen kände jag att det skulle vara kul med lite förnyelse, jag brukar klippa lugg varannat år ungefär så det var väl dags! Jag blev hur som helst jättenöjd, både med den blonda färgen och luggen och det var så himla skönt att bara sitta ner och ta det lugnt i några timmar medan man blir ompysslad!




Nyklippt och blond igen!

Innan jag åkte hem igen hann jag ta en liten runda på stan, det blev några småsaker från Lagerhause och Village, mest till Alvas rum såklart.. Egentligen hoppades jag på att komma hem med ett par nya vinterskor, jag har upptäckt att jag mest gått på utseendet de senaste åren och köpt vinterstövlar som inte klarar varken väta eller kyla. Inte så praktiskt nu när jag är småbarnsförälder och kommer att tillbringa allt mer tid ute i snö och slask. Jag testade ett par skor i gore tex som kändes sköna, och sen tittade jag på prislappen. 1699 kr. Behöver jag säga att jag kom hem utan skor..



Dagens lilla shopping, wallstickers med träd från Village, kakformar och förvaringsboxar från Lagerhause. Tänkte pyssla lite och dekorera boxarna!

Kommentarer
Postat av: Anna S

Åh vad fin du blev i lugg!!

Jag kan tyvärr inte ha lugg pga mitt bångstyrigt lockiga hår :(.



Kram

2010-10-27 @ 22:42:04
URL: http://ansobloggar.blogg.se/
Postat av: ellenojag

Du passar grymt bra i lugg, skit snygg frisyr!

2010-10-27 @ 23:30:32
URL: http://ellenojag.blogspot.com
Postat av: Mickan

Så fin du blev! :) Jag måste också ta och boka in ett frisörbesök snart... Måste klippa mig, luggen är alldeles för lång och så funderar jag på att färga lite mörkare denna gången. :P Kul med lite förändring.

2010-10-28 @ 00:01:03
URL: http://angel-like.com
Postat av: Elinochalva

Anna S, ellenojag och Mickan:



Tack så mycket för era snälla kommentarer! Ja det kändes så skönt med lite förändring så här i höstmörket :) Kram Elin

2010-10-28 @ 12:56:11
URL: http://elinochalva.blogg.se/
Postat av: Sofie

Vad fin du blev i håret, passar verkligen i luggen!

2010-10-29 @ 10:43:12
URL: http://frusofie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0