c-vitaminbomb

Publicerat: 2010-10-21 Kl: 13:11:56 | I kategori: Allmänt |


Nu börjar jag verkligen bli less på att vara sjuk och sitta inomhus varje dag, speciellt idag när solen skiner ute och vädret är jättefint. Det är nästan så att man känner sig ännu sämre av att bara sitta inne och inte få komma ut och träffa folk, idag missade vi Öppna förskolan som alltid är på torsdagar men till helgen hoppas jag att vi är helt friska!

Alva är på gott humör trots snoret som rinner hela tiden, och idag har vi redan hunnit läsa böcker, lyssna på musik, lägga pussel och såklart gå runt i lägenheten och peta på saker, helst nypa och riva sönder om Alva får bestämma... Hon har väldigt starka nypor vår lilla tjej!




Den fina pusselpallen från Bonde of sweden



Viktig att vara koncentrerad!



Andreas har nyligen lärt Alva att säga muuu som kon, och idag när vi la pusslet med djur på berättade jag vad alla djur sa. Då tod hon upp hästen och tittade på den och sa - muuuuu. Hehe nästan rätt, hästen var ju lite lik en ko :)


För att vi sjuklingar ska få i oss lite extra c-vitamin gjorde jag iordning en smoothie till mellis idag. Jag brukar alltid ha i en banan och mjölk, sen tar jag av de bär och frukt som finns hemma. Idag blev det med hallon, kiwi och en liten skvätt apelsinjuice. Alva tyckte att det var väldigt mumsigt, hon satt och sa mmmmmm mmmmm. Jag tror att det är ett bra betyg!






mmmmmmmmmm..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0