Babysim

Publicerat: 2010-10-04 Kl: 14:46:55 | I kategori: Alva 0 -1 år |


Eftersom Alva var blev sjuk förra helgen missade hon sitt första babysim som vi sett fram emot så länge. Men efter en veckas snorande och gnällande så var hon lite piggare igår och vi kunde packa in henne och en massa handdukar i bilen och köra till Iksu där babysimmet höll till.

Jag tror hon var den äldsta bebisen där med sina 8 månader, de som var betydligt yngre låg mest och flöt och myste medan Alva plaskade och skvätte vatten på allt och alla. Det var hur som helst jätteroligt och det verkar som att Alva gillar att vara i vatten. Så länge hon inte får vatten i ansiktet eller näsan vill säga, då blev hon lite darrig i underläpppen.

Synd bara att kurstillfället är så kort, endast 30 min vilket känns som 10 minuter där i vattnet. Men när hon får mer vattenvana kan vi ju åka till simhallen själva och bestämma sjäv hur länge vi vill stanna! Som tur var blev jag tipsad om handikappomklädningsrummet som hade både barnstol och skötbord, annars vet jag inte riktigt hur jag hade klarat av att byta om efteråt, det är inte lätt att försöka byta om från blöta badkläder till vanliga kläder med en gnällig bebis under ena armen.. Synd att vi inte hade med oss kameran bara men den åker garanterat med nästa söndag!

Efter badet vill man bara ta det lugnt och mysa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0