Alva kryper!

Publicerat: 2010-10-06 Kl: 14:36:31 | I kategori: Alva 0 -1 år |


Den här veckan har varit helt otrolig vad gäller Alvas senaste framsteg, det har hänt flera nya saker på bara några dagar.

I söndags lärde hon sig vad lampa var efter en del försök, hon tittade hela tiden mot taket när man frågade

"Alva vaaar är laaampaan? "

Igår när jag kom hem från bion hade hon helt plötsligt lärt sig att klappa händerna medan jag var borta, och imorse när vi låg kvar i sängen började Andreas att klappa sina händer igen och Alva hängde på hon också. Det är så himla kul att se att hon förstår vad vi säger och gör och vill härma oss!

Ungefär 20 minuter efter att Andreas åkte till jobbet så hände det vi har väntat på så länge, Alva tog sina första krypsteg!

Jag såg att hon lutade sig framåt och hamnade i krypställning, så jag la några av hennes favoritsaker en bit bort, tvdosan, min mobiltelefon och hennes tandborste (inte lika roligt med hennes egna leksaker såklart..). Hon tog väl 2-3 krypsteg framåt innan hon dunsade ner på mage, men då fortsatte hon att åla tills hon kom fram till tandborsten. Hon har knappt ålat sig framåt innan idag heller, någon decimeter här och där bara så man kan säga att hon lärde sig åla och krypa samtidigt!

Mammas duktiga tjej!

Klapp klapp klapp!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0