Regnoverall

Publicerat: 2010-11-01 Kl: 18:22:05 | I kategori: Barnkläder |


Jag tycker att det är så himla svårt att veta hur jag ska klä Alva när vi är ute på dagarna nu när det är ganska blött ute. Flecceoverallen funkar så länge hon endast sitter i vagnen, men hennes vinteroverall tycker jag också blir blöt direkt, det kanske inte är meningen att bävernylon ska stå emot väta, jag har inte så bra koll på sånt. Galonbyxor har hon också, men om man sätter dessa utanpå en overall så blir hon nästan orörlig, som en liten michelingubbe.

För några dagar sedan när vi var ute tog det ungefär 30 minuter från att vi började klä på oss innan vi kom ut. Då hade Alva på sig body ullbyxa ullsockar vanliga sockar tjocksockar tossor bomullskofta fleecebyxa överdragsbyxa jacka halskrage vantar och mössa. Jag kan säkert ha glömt något också..

Då blev hon inte blöt som tur var, men ibland vill man kanske att det ska ta lite snabbare än 30 minuter ifall vi har en tid att passa. Overall går väldigt mycket snabbare i och med att det räcker typ med vanliga kläder under och sen bara dra på overallen. Så när jag ändå upptäckt att Ellos har vissa bra grejor så beställde jag lite till med en ny rabattkod jag fick på mailen!. Det blev den här regnoverallen som fanns i rosa, blått och svart. För en gångs skull valde jag inte den rosa som jag alltid gör annars utan det blev en svart.

Den blir nog perfekt de dagar det är slaskigt ute och inte så kallt, så kanske vi till och med kommer i tid för en gångs skull..


Regnoverall från Ellos, ordinarie pris 349 kr


Uppdate: Ok att jag skrev att det är bra med rabattkoder men bara idag har jag fått tre stycken olika mail från ellos. Det räcker med typ ett i veckan, tack.


Kommentarer
Postat av: Katarina

Kul att du beställde regnoverallen, hoppas den blir bra! Är mkt nöjd med våran, så smidigt med hel overall och inte underställ el fleece jacka o byxor för att sedan dra på regnjacka o byxor. Blir ju lätt tröttsamt att göra den omgången x 2 per dag! Vår är beställd från lilltuff kunde ju inte komma på det när vi pratade sist o har funkat fint när vi väl fick den, tog ju som bekant TRE veckor! Ullstrumporna har jag ännu inte fått, har snart gått 2 månader, så dem lär vi inte beställa ifrån igen. Kram på er! / Katta

2010-11-01 @ 20:00:41
Postat av: Britta Bloggar

Åh det är inte lätt det där, ffa inte när vädret växlar så mycket!

2010-11-01 @ 20:57:52
URL: http://brittabloggar.wordpress.com
Postat av: Mickan

Jag tycker också det är svårt med material och sånt där, men man får väl helt enkelt prova sig fram. Jättefin overall du beställt, hoppas den funkar fint. :)



Jag tycker absolut att du ska ge de böckerna en chans. De är underbara! :)

KRAM!

2010-11-02 @ 11:04:28
URL: http://angel-like.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0