Busungen

Publicerat: 2010-11-15 Kl: 10:00:00 | I kategori: Allmänt |




Inte så oskyldigt snäll som jag ser ut..


Japp. Nu har det hänt, det som bara var en tidsfråga..
Alva älskar att pilla på mina glasögon vilket hon såklart inte får. Men hon är så himla snabb av sig, så på två sekunder hade hon ryckt av mig glasögonen från näsan och brutit dom i två delar.. Jag hoppas verkligen att det går på hemförsäkringen för jag är både närsynt och har brytningsfel vilket gör att glasen kostar några tusen. Eftersom jag varit så trött den senaste tiden har jag knappt använt linser så jag har inte brytt mig om att jag är inne på sista paret, men nu blir det att beställa nya det första jag gör idag. Nya glasögon måste jag ju också köpa, det som är så himla svårt. I vanliga fall brukar det ta mig flera månader av provande innan jag hittar ett par jag gillar då det är dags att köpa nya. Som tillfällig lösning har jag tejpat ihop dom, jättesnyggt verkligen.. Men det är lite störande att ha en stor tejpklump framför ena ögat och så är de helt snea och ostabila så jag kommer nog helst att undvika att vistas bland folk med dom. Förhoppnings vis kan jag använda linserna hela veckan, men eftersom det är sista paret får jag hoppas att jag inte tappar ner den ena i golvrunnen eller nåt så att jag får vara halvblind resten av veckan..

Ta en djupt andetag. Andas lugnt. Inte vara upprörd..



Jag har hört att det är trendigt med tejpade brillor?


Uppdate: Nähä inte en krona fick jag ut. Men nu har jag iallafall tecknat en allriskförsäkrning, jag känner på mig att det här inte var en engångsföreteelse..

Kommentarer
Postat av: Hanna - mamma till ღNeoღ

neej, va tråkigt att det inte gick på försäkringen. =( jobbigt när kidsen har sönder så värdefulla saker, speciellt när du måste använda dom!



snygga blev dom med tejp iaf. ^^ haha!



kram

2010-11-15 @ 13:44:15
URL: http://hannaofsweden.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0