Alva 11 månader!

Publicerat: 2010-12-22 Kl: 18:32:52 | I kategori: Alva 0 -1 år |

Alva 5 dagar gammal men redan bus i blicken..Men inte visste vi att den lilla skrutten skulle växa så snabbt och bli världens finaste tjej ♥

Tiden rinner verkligen bara förbi, och Alva har redan fyllt elva månader. Bara en månad kvar till ettårskalas, det ska bli så himla kul, och nu är hon så stor att hon nog kommer att tycka att det är spännande själv också! Elvamånadersalva förstår i princip allt man  säger, och hon lär sig direkt hur någonting låter eller ser ut. Vi behövde bara visa henne en enda gång hur traktorn såg ut, så började hon peka mot fönstret och brumma så fort vi säger ordet traktor.  Hon är väldigt nyfiken och ska peta på allt med sitt lilla finger. Nnnn säger hon och pekar på någonting, och det betyder att vi ska lyfta upp henne så att hon får känna på en tavla eller blomma eller vad det nu kan vara som är intressant för tillfället
.
Något annat hon börjat med den senaste veckan är att lägga tillbaka klossar i klosslådan istället för att bara riva ut och lämna dom. Samma sak med socklådan i hennes byrå där hon brukar sitta och slita ut varenda par, men nu sitter hon och stoppar tillbaka sockarna i lådan också, en efter en! Hon vet även vem som äger vissa saker, till exempel om min mobil ligger på golvet kan hon krypa fram och hämta den för att sen räcka över den till mig.
.
Det dröjer nog inte så länge tills hon tar sina första steg heller, om man släpper hennes händer kan hon stå en sekund eller två helt själv har vi precis upptäckt! Det har säkert hänt massa annat som jag har missat men det händer oftast något nytt varje dag så denna period är det svårt att uppmärksamma allt nytt, stolta föräldrar har hon iallafall!

Kommentarer
Postat av: Josefin -Happy Days-

Ja visst går det undan, tror tiden går fortare när man fått barn. ;-) Meja hade också den söta bodyn som nyfödd, så det väcker minnen hos mig från då hennes första dagar ute i världen. :-) Vad mycket hår Alva har hunnit att få förresten, ser ut o bli tjockt o fint!Hoppas ni har en fin kväll, kramar!

2010-12-22 @ 20:18:05
URL: http://landhagen.blogg.se/happydays
Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Hon är så söt lilla Alva! OCh vilken duktig liten tjej som har kommit på att man kan plocka tillbaka efter sig, det gillas :)

Kramar

2010-12-22 @ 22:23:29
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: LISA [mamma till Alva och bebis i magen]

Så himla söt! :) god jul på er!

2010-12-23 @ 22:37:55
URL: http://lising.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0