Barntapeter

Publicerat: 2010-12-13 Kl: 14:23:02 | I kategori: Inredning -Barnrum |


Trots att det är nästan ett år kvar tills vi flyttar till vår nya lägenhet kan jag inte låta bli att planera, mäta och inreda i mitt huvud. I Avas nya rum kommer vi att ha vita väggar med en rolig fondvägg, och de senaste dagarna har jag inte kunnat låta bli att kika runt lite på nätet efter roliga barntapeter. En av de första sidorna jag hamnade på var hos danska Ferm Living som hade hur mycket fint som helst att välja på. Synd bara att det var väldigt dyrt, men det är ju ändå inspirerande att kolla in deras sortiment. Jag älskar den färgstarka retrostilen!

Nu vet jag att dessa tapeter är flera månader gamla och har synts i andra bloggar för länge sedan, men jag har ju precis börjat kika efter tapeter så för mig är de ganska nya!

 

Jag bara älskar ugglor så denna vore ju perfekt..





Alla bilder kommer från Ferm Living

Kommentarer
Postat av: Mickan

Åh, jag gillar den med fjärilarna. :D



Javisst var muggen söt. De hade många fina muggar på Indiska faktiskt. Men jag gillade denna bäst. :D Det var mönstret jag föll för. :)

Kramar

2010-12-13 @ 20:52:51
URL: http://angel-like.com
Postat av: Madelene, mamma till Lukas

Hej Elin, har följt din blogg ett tag men inte komenterat annat än till tävlingar. Jag undrar vart ni fått er fina djungeltavla ifrån? Är ute efter någon fin tavla till vår sons rum. Tacksam för svar och för en mysig blogg med mkt inspiration!

Madelene

2010-12-13 @ 20:59:26
Postat av: Josefin -Happy Days-

Å, jag är själv på tapetjakt! Har precis målat 2 av tre väggar vita i Mejas rum och på den fjärde ska en fondvägg sättas upp. Men jag har inte hunnit kika runt på mycket på tapeter än men vill åt det romantiska hållet. Tänkte inreda hennes rum lite i vintage/shabby chic- stil. :-)



Vad roligt att du med känner att du vill komma igång med något, jag känner att det kliar i mig! Och visst blir man ännu mer sugen o peppad när man ser så många andra duktiga bloggare som skapat något eget. Jag har bara så många kreativa sidor att jag inte vet hur jag ska sammanföra dem till något, jag brinner för foto men vill inte satsa på att bli porträttfotograf. Det är roligt men inte jämt, vill inte fota människor för då blir det ju mer en fråga om att de ska bli nöjda med bilden o man fotar för dem. Skulle hellre vilja fota något eget uppdrag i så fall... Men sen gillar jag att arbeta grafiskt och har gjort egen tryck o tavlor med, men det finns ju redan i överflöd så det känns inte så lockande att satsa på heller.. Blir mer att jag designar något för min egen skull i så fall. Ja vad ska man hitta på? ;-) Har även illustrerat en del själv och har ett projekt på gång tillsammans med min mamma om en barnbok.



Oj nu vart det långt, hoppas du inte tycker jag skriver onödigt o intressant nu. ;-)



Kram, hoppas vi kommer igång med något båda tåv, vi kanske skulle sparka varndra i baken? Haha...! :-D

2010-12-13 @ 23:11:30
URL: http://landhagen.blogg.se/happydays
Postat av: linda-mamma till Tyra

vilka fina tapeter! Visst är det mysigt att börja inreda i huvudet :) Jag har ju fortfarande en hel övervåning på huset som ska inredas i framtiden, jag har redan börjat lite, hihi. Smart med fondvägg och vita väggar, lätt att byta ut fondväggen om man lessnar eller vill ha nått nytt.



Superfin pepparkaka var hon också :) Det närmaste julbilaga jag kommit var hemma i Sundsvall, där Sundsvalls Tidning korar årets Lussekatt, alltså, katter. Hur tråkigt är inte det jämfört med era barn i VK!

2010-12-14 @ 09:39:30
URL: http://minbebis.com/blogg/lindaochtyra
Postat av: J I L L I Z

så fina :D

2010-12-14 @ 10:06:23
URL: http://jilliz.blogg.se/
Postat av: lovisa

söt header:D

2010-12-14 @ 10:09:54
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Jannie

vilka underbara tapeter!Superfina!

Svårt o bestämma sig för en sen kanske...

Vi har precis flyttat o håller oxå på att kika runt o tittar hur vi vill ha det i Vicors rum.

Görkul o hålla på med!



Tusen tack snälla du!Vad glad jag blev att du kikade in hos mig o tack för de söta orden.

Nu blir du inte av med mig i första taget!hi hi hi

Hoppas ni får en härlig dag!Kramar

2010-12-14 @ 10:19:57
URL: http://ettforsoktilldagbok.se
Postat av: Elin

Mysig blogg du har! Är också barnsligt förtjust i ugglor, speciellt till barnens rum! Så söta tapeter!

2010-12-14 @ 12:09:53
URL: http://elinpels.blogg.se/
Postat av: Ida

De två översta tycker jag bäst om, jättesöta! Skoj att fundera och planera innan då vet man ju utbudet och hinner fundera på hur man vill ha det. Det brukar ge bäst resultat =)

2010-12-14 @ 15:45:53
URL: http://chictbyida.blogg.se/
Postat av: ELINOCHALVA

Madelene, mamma till Lukas:



Tack för din gulliga kommentar, vad glad jag blir att du gillar min blogg! Djungeltavlan har jag gjort själv genom att spänna fast tyg från Åhlens (finns fortfarande att köpa iallafall här i Umeå) över en stor tavelduk från Clas olsson! Superenkelt, och det är ju så kul att man har gjort den själv också så får man bestämma motivet helt sjäv :) Kram Elin

2010-12-14 @ 20:42:12
URL: http://elinochalva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0