Ofrivillligt internetlös

Publicerat: 2010-12-01 Kl: 11:01:34 | I kategori: Shoppat |




Alva invigde sin fina tröja från Cecilia Blankens samarbete med meandi!



Lilltanden är ju bara för söt..



Jag slänger upp en dagens mamma också i mina nya glasögon!


Herregud vad beroende man är av internet egentligen. Två kablar har grävts av i närheten av där vi bor vilket har gjort att internet inte fungerat på över ett dygn, och fortfarande inte har börjat fungera. Jag riktigt kände hur det kliade i fingrarna efter tangentbordet igår, men man hinner ju å andra sidan göra mycket annat.

Gårdagen spenderades nere på stan hela dagen då optikern hade fått hem mina glasögon som jag varit i stort behov av. Eller iallafall ett av paren fick jag med mig hem, det andra hade en liten repa vilket innebär att det dröjer ytterligare två veckor innan de är klara. Det är tur att Alva har blivit så himla snäll när vi är i affärer, hela fem timmar tog det innan vi var hemma igen och hon gnällde aldrig en enda gång, inte ens hos optikern där vi fick vänta över en halvtimme innan vi var klara. Tvärtom verkar hon tycka att det är otroligt kul att bara titta på alla saker och människor som rör sig runt omkring. Anja och Frank kom ner på stan efter någon timme så då fick vi trevlig sällskap hela dagen. Trevlig sällskap fick jag även på kvällen då den spenderades hemma hos en kompis med pizza och mys medan Andreas och Alva fick mysa själv hemma!

Gårdagens shopping blev väldigt sparsam då glasögonen kändes som en tillräckligt stor utgift. Men en till julkudde till soffan lyckades jag komma hem med. Den är från Village som hade hur mycket fint som helst nu när de byggt ut butiken, jag skulle gärna köpa några prylar därifrån till vår nya lägenhet men jag ska försöka hålla mig från att köpa så mycket till hemmet innan själva flytten..



Hjärtkudden inhandlades från Village. Jag tycker att det är fint att ha kuddar i lite olika mönster men som matchar varandra färgmässigt!


Kommentarer
Postat av: En pojkmammas vardag ♥

Vad lika ni är! :)

Och jag gillar också olika kuddar...och många kuddar! Längtar tills den dag då vi ska flytta (nästa sommar/höst då vårat torp kommer att vara färdigt) och nya möbler ska köpas in :)



Tack för svaret också. Ska googla på det fina namntåget sen :)

kram

2010-12-01 @ 14:45:40
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: linda-mamma till Tyra

åh vilka fina kuddar, måste skaffa lite nya julkuddar jag med nu känner jag. Vad fin Alva blev i tröjan, passar jättebra på henne! Håller med Pojkmamma; vad lika ni är du och Alva, och jättesöta båda två såklart!



Jo, men lite komiskt är det ju att agera gåvagn en dag, speciellt eftersom det liksom släpper efter nån dag och hon blir mindre klängig. När man vet att det inte är för evigt så är det outhärdligt. Markus jobbar ganska ofta kväll/sen eftermiddag, så då får jag ingen avlastning vid middagstid som jag annars får. Det är de kvällarna som jag är helt slut om hon varit jätteklängig! (tur att jag har en massa glass från glassbilen i frysen för de kvällarna)

2010-12-01 @ 17:04:07
URL: http://linmackblogg.blogg.se/
Postat av: Emma

Ni är så SÖTA! : - ) O glasögonen är jättesnygga!



Sv: Tack för dina tips om skötbordet. Vi får fundera &se hur vi ska ha de. Hade så gärna haft de inne i tvättstugan då man kan "gömma" de där ; - ) Men vi får se om det finns något smidigt med bra förvaring.



Jag hade förresten otur & hittade ingen molnkudde på Lagerhaus sist jag var där! : (



Många Kramar

2010-12-01 @ 17:34:51
URL: http://jemsi.blogg.se/
Postat av: Josefin -Happy Days-

Gu så söt där hon sitter i sin myshörna, bara för mysig bild. :-)



Gillade kudden med hjärtat från Village, måste jag spana in nu när jag ska ner på en shoppingrunda. :-) Vår soffa går förresten i samma färg som er så det måste ju betyda att den skulle passa fint i vår soffa med. ;-)

Kram

2010-12-02 @ 09:39:38
URL: http://landhagen.blogg.se/happydays
Postat av: Em

Vilka snygga glasögon! Och sen måste jag berömma dej för hur otroligt fint du ordnat Alvas rum, verkligen inspirerande - lekfullt trivsamt utan att bli för barnsligt, det rummet kommer hon kunna ha i jättemånga år :)

2010-12-09 @ 08:33:07
URL: http://emsliv.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0